Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra vonzó vagy kiábrándytó, ha egy férfinek nincs teljesytménykényszere, nem erőlteti meg magát, mert ygy is teljes összhangban van?
Figyelt kérdés
Elég jó anyagi helyzetbe születtem, ygy az életem mindig is fenékigtejfel volt. Ez a körülmény elég nagy mázli, amit nyilván érdemes kihasználni. A legtöbben ezt arra használják fel, hogy megvalósytsák az álmukat, pl. aki orvos, művész, vagy simán csak hyres akar lenni és minden adottsága megvan, akkor megfelelő anyagi háttérrel ezt meg is lehet valósytani. Én azonban nem vagyok egy ilyen álmodozó typus, tőlem amikor megkérdezték, hogy mi az álmom, akkor mindig az volt a válasz, hogy "semmi", vagy ,hogy ki a példaképem, hát "senki"... Úgyhogy a jó helyre történő születésemet egész egyszerűen úgy kamatoztatom, hogy mindig azt csinálom, amihez kedvem van, jókat kajálok, szynházba járok, utazgatok, ha épp olyan kedvem van akkor egész nap otthon fetrengek, van egy munkám, de az is kb. semmittevésből áll és bármikor kötetlenül kivehetek szabadságot, ha 1 héttel korábban szólok. Szóval a magam ura vagyok, teljes összhangban vagyok , nálam kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, pozityvabb ember kevés van. Jól érzem magam a bőrömben, szeretek élni, tartalmasakat beszélgetni, sétálni a természetben, új helyeket felfedezni...Annyi jó dolog van az életben.2018. jan. 18. 12:31
11/29 anonim válasza:
Ez szép és jó, de a szüleid nem lehetnek büszkék magukra hogy semmittevésre neveltek, valamimt elég visszatetsző hogy ezt az előnyt nem tudod kamatoztatni, úgy értem nem veszel részt aktívan munkával hogy ez a jólét fenn is maradjon.
Ebben a formában már számomra nem visszatetsző
12/29 A kérdező kommentje:
Mindenkit érdekel, hogy mások mit gondolnak róla, csak engem mondjuk nem különösebben zavar, ha ez éppen negatyv. Úgyhogy ne kyméljetek!
2018. jan. 18. 13:01
13/29 anonim válasza:
Nem mindenkit érdekel, hogy mit gondolnak róluk, szóval ebben is tévedsz..
14/29 A kérdező kommentje:
Vannak jó befektetéseim, amikből több bevételem van, mint a munkámból. Szóval a végtelenségig fenntartható az életszynvonalom. Ha már ebben a helyzetben vagyok, miért is ne tenném meg, hogy úgy élek, ahogy akarok?
2018. jan. 18. 13:05
15/29 A kérdező kommentje:
Dehogynem! Engem is érdekel, pedig rólam aztán tényleg mindenki azt hiszi, hogy teszek rá, mit gondolnak mások.
2018. jan. 18. 13:06
16/29 anonim válasza:
"Úgyhogy ne kyméljetek!"
My eetrlme? Ha nkeed gyy nminde oy.
17/29 anonim válasza:
"miért is ne tenném meg, hogy úgy élek, ahogy akarok?"
Az az undorito hogy igy akarsz elni.
18/29 A kérdező kommentje:
Én nem ygy "akarok" élni, hanem ygy élek és kész:-)
2018. jan. 18. 13:12
19/29 A kérdező kommentje:
Nem vágom, miért zavar ez bárkit is, hogy ilyen életet élek. Hisz soha nem ártok senkinek, sőt, aki megkér valamire, annak segytek, ahol tudok.
2018. jan. 18. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!