Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, számotokra vonzó vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra vonzó vagy kiábrándytó, ha egy férfinek nincs teljesytménykényszere, nem erőlteti meg magát, mert ygy is teljes összhangban van?

Figyelt kérdés
Elég jó anyagi helyzetbe születtem, ygy az életem mindig is fenékigtejfel volt. Ez a körülmény elég nagy mázli, amit nyilván érdemes kihasználni. A legtöbben ezt arra használják fel, hogy megvalósytsák az álmukat, pl. aki orvos, művész, vagy simán csak hyres akar lenni és minden adottsága megvan, akkor megfelelő anyagi háttérrel ezt meg is lehet valósytani. Én azonban nem vagyok egy ilyen álmodozó typus, tőlem amikor megkérdezték, hogy mi az álmom, akkor mindig az volt a válasz, hogy "semmi", vagy ,hogy ki a példaképem, hát "senki"... Úgyhogy a jó helyre történő születésemet egész egyszerűen úgy kamatoztatom, hogy mindig azt csinálom, amihez kedvem van, jókat kajálok, szynházba járok, utazgatok, ha épp olyan kedvem van akkor egész nap otthon fetrengek, van egy munkám, de az is kb. semmittevésből áll és bármikor kötetlenül kivehetek szabadságot, ha 1 héttel korábban szólok. Szóval a magam ura vagyok, teljes összhangban vagyok , nálam kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, pozityvabb ember kevés van. Jól érzem magam a bőrömben, szeretek élni, tartalmasakat beszélgetni, sétálni a természetben, új helyeket felfedezni...Annyi jó dolog van az életben.
2018. jan. 18. 12:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%
Dehogy tartható fent a végtelenségig a jóléted. Jön egy gazdasági összeomlás és bumm, elillant a zsetonod. Ha önfenntartó, önellátó életmódot folytatnál, na az lenne a teljes függetlenség. Egyébként kamu lehet, már sokadjára írod ki ezt a kérdést x időközönként.
2018. jan. 18. 14:07
 22/29 anonim ***** válasza:

Az ember önértékelése a szocializáció terméke. Az, hogy mit gondol arról, hogy mások milyennek látják őt. Szóval igenis számít, MINDENKINEK, hogy mit gondolnak Róla mások. Ez van, ezt kell szeretni.

Amit leírtál pedig, inkább kiábrándító. Nincs mire felnézni, nincsenek perspektívák, tervek, vágyak. Nincs bizonyíték a kitartásra, az alázatra. Nyilván nem vagy egy hercegkölyök, mert nem élünk a közel/távol keleten, ahol dollármilliárdok hevernek egyes emberek kezében, akik már az utánuk következő 10 generációt ellátták elegendő luxussal. Így bármikor fordulhat a kocka.. És akkor te meg leszel lőve.

2018. jan. 18. 14:07
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Myafsz
2018. jan. 18. 14:16
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen myndegy ys a kérdés, mert olyan lányt szedsz fel, amylyet akarsz nagyjából a pénzzel, meg a sok myndennel amyt leyrtál.

Fáj a fejem, hogy ygy yrok. Neked nem?

Mások az emberek. Én megőrülnék, ha csak üldögélnék és az ölembe esne minden. Észrevetted te is, hogy más, hogy kamatoztatná a lehetőségeket, amik neked vannak. Ha neked így jó, tulajdonképpen nincs értelme vitatkozni róla.

2018. jan. 18. 14:31
 25/29 A kérdező kommentje:
Egy válság azokat is teljesen gallyra tudja vágni, akik naphosszat dolgoznak és rengeteget keresnek. Szóval továbbra se látom, mi értelme lenne, ha belevágnék valami rabszolgamunkába, amihez semmi kedvem nincs, ha az is bármikor kárba veszhet. Pont ezért élvezem ki a jelen adta lehetőséget, mert ha folyton csak spórolnék, meg kényszeresen gyűjteném ezerrel a pénzt, akkor sosem lenne időm kiélvezni az abból bejövő forrásokat. Ha folyton azon szoronganék meg arra készülnék, hogy mikor üt be valami válság, akkor teljesen tönkretenném az életem, ennyi erővel azon is izgulhatnék, hogy bármikor elüthet egy busz, vagy a fejemre eshet egy tégla...Bármikor történhet bármi, de én addig is szeretném jól érezni magam.
2018. jan. 18. 14:48
 26/29 A kérdező kommentje:
Na ja, de én még egy lányt se szedtem fel önmagában a pénzzel. Ismerkedéskor nem is szoktam nagy dobra verni az anyagi helyzetem, ygy volt akivel úgy jöttünk össze, hogy fogalma se volt róla, hogy én hogy állok, csak szimplán szimpatikus volt neki a mentalitásom, hogy ilyen kiegyensúlyozottan élek.
2018. jan. 18. 14:51
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Ember magyarázd már el, hogy az í-t miért y-al írod! Talán nemesnek képzeled magad? Bocs, de k..rvára idegesít.

25/F

2018. jan. 18. 15:18
 28/29 anonim ***** válasza:
62%
Hagyjátok szerencsétlent, nem tud írni. Azért jött ide, hogy vitát keltsen, kiírt egy kompromitáló kérdést, aztán alig várja, hogy jöjjenek a vitatkozós kommentek. Ne adjátok meg neki ezt az örömöt. Élj úgy ahogyan akarsz, én is azt teszem. ÁMEN.
2018. jan. 18. 15:59
 29/29 anonim ***** válasza:
Az y mióta = í-vel?
2018. jan. 19. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!