Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiunak/ferfinek sincs lelke? tenyleg? Es tenyleg nincsenek huseges him nemuek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 18:09
2/13 anonim válasza:
Hülye általánosító kérdés..
Van lelkünk,és még van hűséges pasi/férif
3/13 anonim válasza:
De van csak nem mindnek... Az én barátomnak van lelke 19L
4/13 anonim válasza:
Általánosítás. Kérem kaccsojja' ki!
Én úgy érzem, hogy nekem még van. De kiölik belőlem a magadfajta nők...
5/13 anonim válasza:
De vannak,csak lehet rosszakat fogsz ki.
6/13 anonim válasza:
Te már megint valami nem normális, de HÚÚÚ de cukcsih pascsiht néztél ki magadnak... nőj fel! van lelkünk, sőt hűségesek is vagyunk, de az unintelligens alfahímekre ez nem mindig mondható
F17
7/13 anonim válasza:
Lelkuk az van hiszen mindenkinek van.de huseg szerintem sincs.persze nekem is van baratom es bizok abban h huseges stb de amugy szerintrm sincs orok huseg egy pasinal:/
8/13 anonim válasza:
Egyetlen olyan fiú ismerősöm sincs, aki megcsalta valaha is a párját, pedig mi haveri társaságban tényleg mindent megbeszélünk. A lányok közül ellenben minden második. Erről ennyit. Szúrd le magad.
9/13 anonim válasza:
Van lelkük, de a fas.uk előbbre való!
10/13 A kérdező kommentje:
ok koszi a valaszokat ck mar azt hittem h nincs mind1 jo nektek h rendeseket fogtok ki es nem neztem ki semmilyen rendes pasit
2012. okt. 7. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!