Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövője egy 25 éves nő és egy 43 éves férfinek?
Attól függ milyen személyiséggel rendelkeztek.
Át tudjátok-e hidalni az ekkora korkülönbséggel járó problémákat vagy sem...?
Amennyiben a nő nem akar gyereket, és nem bánja, hogy 40-es nőként majd egy nagypapával él együtt. Ismerek ilyen párokat, akik együtt maradtak, de a nő panaszkodik, hogy a férje már semmit nem akar csinálni, sehová nem akar menni, ő meg még élne.
Mi a férjemmel 40 évesek vagyunk, nemrég költöztünk külföldre, rengeteg tervünk van, úgy érezzük előttünk az élet. Te ekkorra már egy közel 60 éves emberrel leszel együtt, aki valószínűleg már csak a nyugdíjas korát tervezi.
Így igaz, második. Köszönöm.
Szomorú, de a velem egykorúak vagy nem mernek kezdeményezni,vagy nem vesznek komolyan egy kapcsolatot...én érettebb vagyok mint a korombeliek. Vágyom egy normális kapcsolatra. Mostanában az isősebb férfiak találnak meg. Valamiert őket vonzom be..
Én nem másznék bele, nem csak az életkor miatt, hanem a két gyerek miatt sem. Főleg a koruk miatt sem, és mert lányok, úgy meg főleg nem.
Eleinte még kinézhet úgy is akár, hogy de jó barátnők lesztek, de igazából akkor mutatják ki a foguk fehérjét, amikor majd már ott leszel, élettársként vagy feleségként.
Ha özvegy, a két gyereke vele él nyilván.
Arra is gondolj, hogy az ő életükben pár év múlva jön az "itt aludhat-e a fiúm" című játék, ezt hogy fogod tolerálni, hogy lényegében egy átjáróházban élsz? Hacsak nem áll úgy a pasi, hogy a lányainak vesz egy lakást, és külön költözteti a két lányt tőletek.
Á, ez egy tűzfészek, nagyon megbánnád. Próbálkozzál még, vagy, mondjuk 35-ig biztosan találsz szingli férfit, gyerek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!