Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki járna a párommal? Kiváncsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki járna a párommal? Kiváncsi vagyok a felhozatalra és arra hogy ő mennyire lenne kelendő? (Nőként kerdezem)

Figyelt kérdés

Mint említettem, az érdekel, hogyha szakitunk a párommal, az ismérvei, tulajdonságai alapján ki csapna le rá és ő mennyire lenne elégedett az adott nőkkel ( ezt majd a válaszaitokból tudom). Mindenki írja le a saját tulajdonságait is, pár szót magáról, a mentalitásáról, eletfelfogásáról.

Tehát ilyen a barátom: magas, sötét hajú, barna szemű, nem kimondottan jóképű, inkább férfias és van benne valami (számomra) vonzó. Talpraesett, ismeri a világ működését, az embereket, átlát rajtuk, figyelmes, hűséges, kötelességtudó, csak a kötelességeire koncentrál, kevés ideje van más dologra de szeretne mindent megadni, csak nagy dolgokban és távlatokban gondolkodik, fontosak számára a materiális javak, nehéz hozzá közel kerülni, kevesen olvasztják fel de ha megszeret, nagyon érzelmes. Nem nyálas. Visszafogott, önmegtartóztató. Szigorú, makacs, önfejű, nem lehet a fa*kánál fogva vezetni, de pár kedves szerelmes szó hamar megszelidíti. Hajlamos a depresszióra ha rosszul alakulnak a dolgok és nagyon sértődős. Idealista elképzelései vannak dolgokról: pl az az igaz szerelem, ahol korán egymásra találnak és életük végéig veszekedés nélkül boldogan élnek. Nehéz rajta kiigazodni, tipikus bonyolult férfi aki sokat agyal. Szeleburdi hebrencs lányok rémálma, megneveli az illetőt. Intelligens, viszonylag magasak az elvárásai. Birtokló, szóba sem jöhet az exszel való kapcsolattartás vagy bármi, ez alap. Más férfiakkal való barátkozás és beszélgetés sem, ugyanis ő sem keresi más nők társaságát. Udvarias. A humora sajátos. Elég merev. Zenél, gitározik, nagyon muzikális, van autója de kíméli, egy adott típus amelyet csak hosszú utakra, utazásra használ, becsben tartja, nem pedig arra hogy vigye vele ide oda a nőt és városban nem használja, a BKV-t ebből a szempontból reálisabbnak tartja. Tud szerelni, nagyon sok mindenhez ért. Nem engedi hogy a nő fizessen de szerintem kiszúrja ha valaki erre hajt ;) cigi kizárva nála vagy próbál leszoktatni. Nagyjából ennyi egyelőre.

2018. márc. 27. 10:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
61%
én nagyon hasonlítok rá személyiségben, kivéve a muzikális és a szerelősdolgot :D szóval mi tuti nem illenénk össze, tudom magamról hogy nem könnyű velem sokszor. 22N
2018. márc. 27. 12:25
 22/32 anonim ***** válasza:
47%

Furcsa kérdés, annyi biztos.

A leírt férfi számomra rendben van. Egy picit merevnek tűnik. Barátként inkább el tudnám képzelni magamnak, mint esetleg párként.

A birtoklás nem a bizalomról és a kapcsolat tiszteletéről szól, sőt. Mi az, hogy ő mondja meg kivel barátkozzak és kivel ne? Itt bukik egy nagyot az egész párkapcsolatosdi számomra.

Ha neked ez így megfelel, akkor oké. De én menekülnék.

2018. márc. 27. 12:25
 23/32 anonim ***** válasza:
45%

Én is nagyon makacs vagyok és önfejű, szóval rövid távon kicsinálnánk egymás idegeit. Nem szeretem a "depizős" embereket, alapvetően vidám vagyok (még a legnagyobb carban is) és utálom, ha valaki lehúzza a hangulatomat. A másik meg az, hogy azt is utálom ha valaki megmondja, hogy kivel barátkozhatok és mit csinálhatok.

Van autója, de kíméli... :D aha, akkor vagy én szállíthatom ha megyünk valahova a városban vagy külön megyünk, mert én fel nem szállok a BKK-ra. Akkor hogy is lenne ez? Ő kíméli a sajátját és mindenhova az enyémmel mennénk? Kösz, de sem óvónéni, sem sofőr nem vagyok. Tartsa csak nagy becsben a sz.@ros kocsiját, csak engem hagyjon békén! :D szóval nekem nagyon nem kellene.

2018. márc. 27. 12:26
 24/32 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: nem kísér haza.(csak ha van rá ideje) Kizáró ok?
2018. márc. 27. 12:47
 25/32 anonim ***** válasza:
50%

Nálam ezek voltak a kizáró okok:

csak a kötelességeire koncentrál, kevés ideje van más dologra,

csak nagy dolgokban és távlatokban gondolkodik,

fontosak számára a materiális javak,

Szigorú, makacs, önfejű

Hajlamos a depresszióra ha rosszul alakulnak a dolgok és nagyon sértődős.

Birtokló, szóba sem jöhet az exszel való kapcsolattartás vagy bármi, ez alap. Más férfiakkal való barátkozás és beszélgetés sem, ugyanis ő sem keresi más nők társaságát.

A humora sajátos.

Elég merev.

van autója de kíméli, egy adott típus amelyet csak hosszú utakra, utazásra használ, becsben tartja, nem pedig arra hogy vigye vele ide oda a nőt és városban nem használja, a BKV-t ebből a szempontból reálisabbnak tartja.

A többi tulajdonsága eléggé szimpatikus, de azt hiszem ezek a fentiek túlsúlyban vannak.

2018. márc. 27. 12:50
 26/32 anonim ***** válasza:
17%

Számomra egyáltalán nem szimpatikus, még a jó tulajdonságai ellenére sem.

Nem szeretem, ha ey férfinak fontosak a materiális javak, mert nekem sem azok.

Alapból kizáró ok, hogy nem barátkozhatok más férfiakkal, mivel csak férfi barátaim vannak és férfiak között is dolgozom. Folyton menne a féltékenykedés.

Ez sem től vonzó: Szigorú, makacs, önfejű

Nem jó, ha nehéz hozzá közel kerülni, én a közvetlen embereket kedvelem.

Hajlamos a depresszióra ha rosszul alakulnak a dolgok és nagyon sértődős: ez azért ellenpont, mert én is ilyen vagyok, mellém egy pozitív ember kell, mint a párom, aki ilyenkor kirángat.

Elég merev. Nyilván nem jó pont.

Én pont az a szeleburdi típus vagoyk, nem jönnénk ki jól és én sokkal szabadabb, kötetlenebb vagyok.

A hazakísérgetés szerintem a kapcsolat elején fontos, utána nem annyira. Báár, teszem hozzá, összeköltözés előtt az én párom folyton vitt és hozott haza, munkából, mindenhonnan. 26/N

2018. márc. 27. 13:06
 27/32 anonim ***** válasza:
46%
Nekem bejon, nem tucat a leiras alapjan, biztosan megtudnam elni vele a szerelmet, de hosszutavon nem igazan mukodne, mert nekem is sok hibam van.
2018. márc. 27. 13:06
 28/32 anonim ***** válasza:

Nekem se az esetem. Ami abszolút kizáró, az a birtoklás.

Azt nem tudom én mennyire jönnék be neki, de valószínű az első randin kiderülne, hogy nem egymásra van szükségünk.

2018. márc. 27. 15:26
 29/32 anonim ***** válasza:
18%

Most magadról feltettél egy kérdést és érdekel ki járna veled....?

Sokan unatkoznak munkahelyen

2018. márc. 27. 16:20
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Rakd fel a nők lapja társkereső rovatába

1. Van autóm nem kell hazakísérni

2. Nem irok le magamról semmit mert a boltba se nekem kell beszélnem magamról mielőtt megveszek valamit.

3. A jóképűség relatív mint a szépség

4. Magas elvárásai annak legyenek aki magas színvonalat tud biztositani

2018. márc. 27. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!