Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor fogok igazán kelendő lenni a lányoknál, ha huszonévesen úgy nézek ki, mint egy 15-17 éves kisfiú jelenleg? Milyen lányoknál lenne esélyem ilyen alkattal, külsővel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 11:51
2/10 anonim válasza:
Én is ilyen külsővel rendelkezem:). És a 15-16 éves csajok odavannak értem:)
3/10 anonim válasza:
Semmilyeneknél, hacsak nem vagy gazdag.
4/10 anonim válasza:
én 20/F vagyok és hasonló a szitú
5/10 anonim válasza:
Kedves 4-es, szerintem te vagy a nyomorék, ha ilyen dolgok miatt ítélkezel. :) Szánalmas. :D
6/10 anonim válasza:
Nem kell aggódnod amiatt, hogy fiatalabbnak látszol. Sok lány szereti a kisfiús pasikat. Persze attól még lehetsz férfias, sőt legyél is, de ez nem a külsőn múlik. Szóval szerintem így is "kelendő" vagy, de azt hogy milyen lányoknak jönnek be az ilyen alkatú fiúk, erre nem lehet válaszolni, de mondom, sok ilyen lány van, például a barátnőm, én se vagyok egy Banderas, de attól még nagyon tetszem neki.
7/10 anonim válasza:
Felkínáltam magam? :D Látom nem vagy tisztában a fogalmakkal.. Tanácsolom, hogy ülj még vissza az iskolába tanulni pár évet. :D Csicska..
8/10 anonim válasza:
8-as válaszoló nemkéne irigykedni mert te még nőt se láttál meztelenül.
9/10 anonim válasza:
Sok lánynak bejön a kisfiús alkat!!! Barátom is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!