Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így jár folyton vagy csak én vagyok ennyire nem kelendő és vonzó fiú?
Már annyira belefáradtam, hogyha egy lánnyal ismerkedni kezdek a neten, akkor folyton én írok rá, ha meg nem írok ő nem is írna, felőle meg is halhatnék, akkor mégis mi értelme az ismerkedésnek, ha nem arról szól, hogy mindkét fél tesz azért, hogy egy normális kapcsolat alakuljon ki kettőnk között?!
A lányok is beleegyeztek, hogy oké ismerkedjünk, de ők mégis az várják, hogy mindent a fiú csináljon, folyton én írjak meg gondoljak rájuk, ők meg le se szarnak. Én már úgy érzem, hogy nem is kellek egy lánynak sem emiatt, hiszem, ha akarna csak írna magától is nem?
Lehet,hogy miközben te arra vársz,hogy írjon,ő is arra vár,hogy te írj.Én is csináltam ezt sajnos,nem mertem írni és csak vártam,vártam..Pedig tetszett a srác.:/
Már nem vagyok ilyen,az a jó ha kölcsönösen keressük egymást.
Önbizalom!
Ne add fel ennyi után. Ha az alakod jó is,ez többnyire így természetes, hogy a kezdeményező a férfi legyen. Légy domináns kerek-perec térj rá dolgokra,és a beszélgetés legyen pörgős.
Vannak olyan lányok akiket ki kell nyalni,mert addig le se szarnak,ha nem bókolsz nekik. Ha ezt te nem szeretnéd keress mást,van bőven....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!