Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki járna a párommal? Kiváncsi vagyok a felhozatalra és arra hogy ő mennyire lenne kelendő? (Nőként kerdezem)
Mint említettem, az érdekel, hogyha szakitunk a párommal, az ismérvei, tulajdonságai alapján ki csapna le rá és ő mennyire lenne elégedett az adott nőkkel ( ezt majd a válaszaitokból tudom). Mindenki írja le a saját tulajdonságait is, pár szót magáról, a mentalitásáról, eletfelfogásáról.
Tehát ilyen a barátom: magas, sötét hajú, barna szemű, nem kimondottan jóképű, inkább férfias és van benne valami (számomra) vonzó. Talpraesett, ismeri a világ működését, az embereket, átlát rajtuk, figyelmes, hűséges, kötelességtudó, csak a kötelességeire koncentrál, kevés ideje van más dologra de szeretne mindent megadni, csak nagy dolgokban és távlatokban gondolkodik, fontosak számára a materiális javak, nehéz hozzá közel kerülni, kevesen olvasztják fel de ha megszeret, nagyon érzelmes. Nem nyálas. Visszafogott, önmegtartóztató. Szigorú, makacs, önfejű, nem lehet a fa*kánál fogva vezetni, de pár kedves szerelmes szó hamar megszelidíti. Hajlamos a depresszióra ha rosszul alakulnak a dolgok és nagyon sértődős. Idealista elképzelései vannak dolgokról: pl az az igaz szerelem, ahol korán egymásra találnak és életük végéig veszekedés nélkül boldogan élnek. Nehéz rajta kiigazodni, tipikus bonyolult férfi aki sokat agyal. Szeleburdi hebrencs lányok rémálma, megneveli az illetőt. Intelligens, viszonylag magasak az elvárásai. Birtokló, szóba sem jöhet az exszel való kapcsolattartás vagy bármi, ez alap. Más férfiakkal való barátkozás és beszélgetés sem, ugyanis ő sem keresi más nők társaságát. Udvarias. A humora sajátos. Elég merev. Zenél, gitározik, nagyon muzikális, van autója de kíméli, egy adott típus amelyet csak hosszú utakra, utazásra használ, becsben tartja, nem pedig arra hogy vigye vele ide oda a nőt és városban nem használja, a BKV-t ebből a szempontból reálisabbnak tartja. Tud szerelni, nagyon sok mindenhez ért. Nem engedi hogy a nő fizessen de szerintem kiszúrja ha valaki erre hajt ;) cigi kizárva nála vagy próbál leszoktatni. Nagyjából ennyi egyelőre.
Ez csak szerintem egy kva bizarr kérdés?
Nekem nem kéne amúgy, zenészek meg fillérbaxó Jánosok nem izgatnak.
Van par jo tulajdonsaga, de mindent semmise tesz a birtoklasi vagya es sertodekenysege.
Ez nalam teljes mertekben kizart. Nem csalom meg a parom, de hogy hisztizzen, ha massal beszelek, az kizart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!