Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen hapsi mennyire lehet kelendő?
Figyelt kérdés
Mielőtt mondjátok, hogy júúj fúúj túl sok, következzen pár érdekesség. 170 pár centi magas az ember és "csak" 64 kiló, 34 éves. Kort is írjatok.
2018. márc. 10. 16:02
1/9 anonim válasza:
Nőként azt mondom, hogy jól néz ki, de nem lennék együtt vele, más az ízlésem, mást tartok vonzónak.
21L
3/9 anonim válasza:
Szeritnem az nagyobb probléma, hogy egy öntelt idióta...
4/9 A kérdező kommentje:
Öntelt ? Erre a következtetésre hogyan jutottál ?
2018. márc. 10. 16:47
5/9 anonim válasza:
Teste jó, csak kár hogy csupán 64 kg és csak 170 valahány cm. Én vagyok 62 kg és 169 cm...
6/9 A kérdező kommentje:
A magasságot értem, de ha a teste jó, akkor miért számít, hogy hány kiló ?
2018. márc. 10. 17:13
7/9 anonim válasza:
A testével nincs baj, kicsit talán túl szálkás nekem. De hogy egy vegánnal nem akarok élni, az biztos.
8/9 anonim válasza:
A testébe fektetett munkáért elismerésem.
Ettől függetlenül nekem ilyen fejjel csak akkor kéne,ha legalább Kulka-kaliberű hangja lenne.
Nem tudom miért,de a tekintetében számomra van valami nem túl bizalom gerjezstő.Vagy csak a kékszemű pasikat utálom. :DDDDD
9/9 anonim válasza:
Nekem a feje egyáltalán nem tetszik. Teste nyilván jó az én 158cm-hez a 170cm is jó, de a fejére zacskót húznék. Ezt a 64kg nem igazán tudon elhinni mert azért bőven akad rajta izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!