Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne, ha megmondanám neki, hogy azért nem tudok lefeküdni vele, mert megvan a bajom?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdődött el köztünk egy barátság extrákkal kapcsolat. Megbeszéltük, hogy találkozunk, beülünk valahoa és utána átmennénk hozzá, eléggé egyértelművé téve, hogy nála mi lesz a program. Viszont megjött, és nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy inkább csak igyunk vmit...Mondjam meg őszintén, hogy miért vagy találjak vmi kifogást? Még csak két hete fut ez a dolog ezért vagyok kicsit zavarban emiatt. 22/L2018. márc. 1. 12:45
21/24 anonim válasza:
17-nek:
80-as években két negyvenes kolleganőm beszélgetett:
- Mi a bajod?
- Az, hogy nincs meg a bajom.
22/24 anonim válasza:
Olyan nehez megmondani vagy leirni messengeren, hogy menstrualok/megvan a menzeszem?
23/24 anonim válasza:
Nem értem, hogy tud valaki barátság extrákkal kapcsolatban lenni, ha még ezen is pironkodik. Velem is volt sokszor ilyen, mi sem természetesebb annál, hogy egy nőnél havi egyszer megjön. Én megmondtam, hogy ma technikai okok miatt a tervezett program elmarad, de minden másra vevő vagyok, bocs. Nem kerített neki ő sem nagy feneket, elmentünk inni.
24/24 anonim válasza:
Figyu, a menstruáció nem zárja ki a szexet, max pettingeltek, de ha nincs ellenére akkor lehet szeretkezni is gumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!