Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz döntés lenne lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz döntés lenne lefeküdni vele?

Figyelt kérdés
5x találkoztunk eddig. Egy faluban lakunk, ő ismert engem látásból, de én őt nem. Körülbelül 1 hete találkoztunk először, azóta majdnem minden nap, ahogy időnk engedi a meló mellett. Valószínű holnap este nála alszom. Eddig csak csók volt, meg bújás :) nagyon kívánom én is, csak félek, hogy nem lenne jó ilyen hamar lényegre törni. Nagyon jól érzem vele magam, állítása szerint ő is, csak nem tudom, ez pozitív, vagy negatív dolog lenne az ő részéről, ha komoly kapcsolatot szeretnénk. Ilyenkor mi számítson? Amit érzek, vagy amit gondolok? Ti mit tennétek a helyemben? :) én 22 éves lány vagyok, ő pedig 26 éves, és természetesen férfi :D
2016. jún. 12. 21:32
 1/6 MilitaryTurtle ***** válasza:
91%
Ha jól érzed magad vele, meg úgy gondolod meg kell történjen hát hajrá :-)
2016. jún. 12. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
5nap utan senkivel nem fekudnek le.Ezt gondolom.Ha meg voltal,ott vege is legtobbszor az udvarlasi szakasznak.N
2016. jún. 12. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:

" Körülbelül 1 hete találkoztunk először, azóta majdnem minden nap, ahogy időnk engedi a meló mellett. Valószínű holnap este nála alszom. "

??????

Én nem tudnálak komolyan venni. Beléd semmi tartás nem szorult...... Írj már magadról valami értékelhetőt is, mert egy ilyen lányt annyira se méltatnék, hogy köszönjek neki.

2016. jún. 12. 23:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: mit írjak magamról? Mire vagy kíváncsi? Szerintem tisztán leírtam mi a helyzet. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi tartás szorult belém, hanem hogy a pasi szemszögéből ez hogy jönne le. Én sem szeretném elhamarkodni a dolgokat, a csókot is nehezen engedtem meg. De olyan szinten megértjük egymást, hogy félek nem fogok tudni nemet mondani. Csak ezzel meg nem szeretném magam elvágni a fiú előtt.
2016. jún. 12. 23:54
 5/6 anonim ***** válasza:
túl gyors lenne szerintem.
2016. jún. 13. 01:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt mindenki azt fogja neked tanácsolni ami a saját erkölcsi normája....

Ha te úgy érzed szeretnél lefeküdni vele, akkor tedd meg és ne másoktól kérdezd hogy normális e... elvégre már 22 vagy...

Szerintem egyébként nincs ezzel semmi baj.

Én például a feleségemmel a 3 ik tali után feküdtem le, 12 évig voltunk együtt.

2016. jún. 13. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!