Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 éves srácok/férfiak, akik alig pár hét után már a szülők/haverok elé cipelitek az új barátnőtöket: ennyire nem vagytok biztosak a saját érzéseitekben, hogy a rokonokra/haverokra passzoljátok ezt a döntést is?
Nőként azt mondom, hogy egy stabilnak induló kapcsolatnál csak mi ketten kell legyünk, megoldanunk az esetleges különbségeket, jóban-rosszban együtt lenni, nem pedig bevonni másokat: rokonokat és sokszor sajnos haveri társaságot is. Félreértés ne legyen: nem vagyok egy nyomulós, rámenős, taposós nőszemély.
Köszönöm a válaszokat, 28 L.
Lehet velem van a baj, de én örültem, mikor párom bemutatott a szüleinek, majd a haverjainak is.
Eszembe sem jutott, hogy neki ez azért kellene, mert nem tud magától dönteni, sőt. Szvsz pont hogy azért mutat be, mert biztos az érzelmeiben, és szeretné, ha mások is tudnának róla.
szerintem ez (mint annyi minden más) egyén függő. biztos van, aki bizonytalan és megerősítés kell neki, de nem csak ez lehet mögötte. épp úgy akarhat büszkélkedni is vele, vagy csak közösen élvezni a szerettei társaságát.
viszont szerintem az sem feltétlenül butaság, ha arra kíváncsi, hogyan viszonyulnak egymáshoz, hiszen együtt kell majd élni velük és hiába jó egy kapcsolat, ha a szülőkkel, vagy méginkább a barátokkal nem jön ki jól, vagy vele nem jönnek ki jól, az egy idő után visszahat és árthat a kapcsolatnak. jobb lehet ezt már az elején kideríteni - még akkor is, ha setleg ez nem a legfontosabb szempont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!