Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szabad más lánnyal lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad más lánnyal lefeküdni amíg nem jövök össze a másikkal?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel elkezdtem ismerkedni ,már voltam vele első randin. Eddig csak beszélgettünk de majd szerintem a másodikon fogom tovább vinni kézfogás,csókig a kapcsolatot, és párkapcsolatot kialakítani vele ha engedi, és eljön második randira. (nagy a randira az esély, mert elég jól sikerült az elöző, viszont tudom, hogy ahoz nem könnyű vérű hogy, meg ugorjam nála következő szintet már is )

Az első randi elött leszögezte hogy ő két másik sráccal is ismerkedik velem egyiudőben és nemtudja, hogy lesz belőlük párkapcsolat vagy vagy nem....

Ilyenkor amikor nem jövök vele még össze, csak lazán radizgatunk addig "jogom lenne" más nőkkel ismerkedni , akár futó szexes kalandokba belemenni, amíg nem jelentettük ki, hogy együtt vagyunk? Vagy ez már megcsalásnak számíthat?

2016. máj. 22. 12:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Igazából, itt a szexen van hangsúly.
2016. máj. 22. 12:57
 2/12 anonim ***** válasza:
65%

Ha ő is ismerkedik még két másik sráccal is,akkor egyáltalán nem biztos itt még semmi.

Ugorj meg minden nőt aki megállja :)

F40+

2016. máj. 22. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Jogod van de akkor ne szédítsd ezt a lányt. Ha komoly kapcsolatot akarsz tõle tiszteld meg annyira, hogy amíg ismerkedtek a F@$zod a gatyádban tartod. Ha ez nem megy akkor ne ismerkedj még csak futó kapcsolataid legyenek inkább ha még buzgó benned a Nyuszi ösztön.
2016. máj. 22. 12:59
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Megcsalásnak nem számít, de embere válogatja, hogy ez neki tetszik-e.

Én soha nem ismerkedtem párhuzamosan több emberrel.

Ő viszont még mondta is neked, hogy mással is ismerkedik, tehát neked is szabad. Bizonyos kor felett pedig a szex is az ismerkedés része, mert jól működő szex nélkül nincs jó kapcsolat.

Tehát ha van egy olyan lány, aki szimpatikus és minden klappol, majd lefekszel vele, az nem gáz. Ha viszont egy random csajt most megd u gsz csak úgy, az engem zavarna a másik lány helyében.

2016. máj. 22. 13:01
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Igen, szabad, valószínűleg a lány is ugyanezt teszi. Viszont jobb, ha nem mondod neki.
2016. máj. 22. 13:17
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Jogod van, nem tiltja a törvény, de a lánynak is joga van megundorodni tőled. Az hogy ő ismerkedik mással nem jelenti azt, hogy le is fekszik velük. Nem igaz, hogy a férfiaknak ennyire a szex körül forog minden. Jó esetben az ember az érzelmek miatt kezd el egy kapcsolatot, ebben az esetben pedig az érzelmek nem a párkapcsolat kezdetekor alakulnak ki gombnyomásra, hanem már előtte is ott vannak valamennyire. Na most ebben az esetben normális ember nem a másokkal való szexre gondol. Ha ez nem így van akkor az egész ismerkedés eleve felesleges...
2016. máj. 22. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Szabadni szabad. Törvény nem tiltja, csak így nem korrekt a viselkedésed! Persze ha tudod, hogy mit jelent ez a szó!

Persze ha a lány is eléggé lazán veszi az ismerkedéseket akkor ne nagyon számítson ő se különbb hozzáállásra!

2016. máj. 22. 14:05
 8/12 anonim ***** válasza:
82%

Nézd, megteheted, de akkor ebből garantáltan nem lesz olyan kapcsolat, amilyet szeretnél. Bár valószínűleg egyébként sem lenne, ha ő másokkal is randizgat.

A párommal az első randi után már csak arra koncentráltunk, hogy egymással hogyan alakulnak a továbbiak. Nem volt még biztos semmi, csak kölcsönös vonzalom volt és szándék a folytatásra, de nekem eszembe se jutott mással randizgatni, ismerkedni, amíg ki nem derül, hogy mi lehet köztünk. Egyszerűen benne láttam a lehetőséget (másban nem), hogy jó kapcsolat lehet köztünk. Ha mással is találkoztam volna, az olyan "mindegy, csak legyen valaki" érzés lett volna, akkor nem a páromat választottam volna, hanem valakit, aki minimálisan is szimpatikus.

Így azonban, hogy első pillanattól megvolt egyfajta elköteleződés egymás iránt (nem holtomiglan-holtodiglan szinten, hanem csak az a szándék, hogy egymással akarjuk megpróbálni), olyan lett a kapcsolat, hogy hosszú idő után is kijelenthetem, hogy újra őt választanám a világ összes férfija közül.

Ha tudtam volna az első randinkon, hogy vele érdemes próbálkozni, akkor valószínűleg az első nehézségnél "lecseréltem volna" valaki másra.

2016. máj. 22. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő megtisztelt az őszinteségével, akkor tedd ezt te is. Ezzel az erővel, ő is megcsal. Most az, hogy alkalmi szexkapcsolatot keresel, még nem bűn. De jobb, ha az elején tudja, mire számítson, nehogy ebből veszekedés legyen később. De ahogy elnézem, nekem nem tűnik ez se komolynak, ami köztetek lesz, ha kicsit se izgat, hogy lehet nem téged választ. Ez neked nem fáj, nem zavar? Vagy csak most ismerted meg? Nekem az egész olyan komolytalannak tűnik.De lehet tévedek.
2016. máj. 22. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
Mielőtt döntenél, sietek leszögezni, hogy a túlvilágon az orrodra akasztják azt a pinát, amit kihagytál... :-))
2016. máj. 22. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!