Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad más lánnyal lefeküdni amíg nem jövök össze a másikkal?
Van egy lány akivel elkezdtem ismerkedni ,már voltam vele első randin. Eddig csak beszélgettünk de majd szerintem a másodikon fogom tovább vinni kézfogás,csókig a kapcsolatot, és párkapcsolatot kialakítani vele ha engedi, és eljön második randira. (nagy a randira az esély, mert elég jól sikerült az elöző, viszont tudom, hogy ahoz nem könnyű vérű hogy, meg ugorjam nála következő szintet már is )
Az első randi elött leszögezte hogy ő két másik sráccal is ismerkedik velem egyiudőben és nemtudja, hogy lesz belőlük párkapcsolat vagy vagy nem....
Ilyenkor amikor nem jövök vele még össze, csak lazán radizgatunk addig "jogom lenne" más nőkkel ismerkedni , akár futó szexes kalandokba belemenni, amíg nem jelentettük ki, hogy együtt vagyunk? Vagy ez már megcsalásnak számíthat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!