Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szabad más lánnyal lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad más lánnyal lefeküdni amíg nem jövök össze a másikkal?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel elkezdtem ismerkedni ,már voltam vele első randin. Eddig csak beszélgettünk de majd szerintem a másodikon fogom tovább vinni kézfogás,csókig a kapcsolatot, és párkapcsolatot kialakítani vele ha engedi, és eljön második randira. (nagy a randira az esély, mert elég jól sikerült az elöző, viszont tudom, hogy ahoz nem könnyű vérű hogy, meg ugorjam nála következő szintet már is )

Az első randi elött leszögezte hogy ő két másik sráccal is ismerkedik velem egyiudőben és nemtudja, hogy lesz belőlük párkapcsolat vagy vagy nem....

Ilyenkor amikor nem jövök vele még össze, csak lazán radizgatunk addig "jogom lenne" más nőkkel ismerkedni , akár futó szexes kalandokba belemenni, amíg nem jelentettük ki, hogy együtt vagyunk? Vagy ez már megcsalásnak számíthat?

2016. máj. 22. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám azt a lányt a fenébe, mert ha komolyan gondolna téged, akkor nem mondta volna el, hogy más jelöltje is vannak. Ez egyfajta lerázás volt már.
2016. máj. 22. 19:26
 12/12 anonim ***** válasza:
#6 Az h kinek mennyire a szex körül forog a gondolata az szerintem nem nem hanem inkább személyiség kérdése. Nemigazán értem miért van mindenhol ez az elhibázott gondolatmenet h a nők nem vágyna a szexre meg nem élvezik , pedig sokszor gyakrabban vágynak rá mint a férfiak. Am szerintem arra h a kérdező szexeljen random valakivel mikor még jelölt sincs annyi az esély mint h ebből a randiból kapcsolat lesz.
2016. máj. 23. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!