Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyi idő után "illik" lefeküdni a másikkal?
16 éves lány vagyok, a barátom 23 éves.
Igazából eddig 1-2. randin már lefeküdtem velük, de most szeretném, ha ez másabb lenne... Ha több lenne, mint egy egyhónapos kapcsolat.
Barátom bármeddig várna rám, ezt ki is jelentette. Kicsit régimódi, nála 1 hónapig tabu a szex.
Nekem mindig mondta anyukám, hogy ne adjam oda magam könnyen, mert ha megkap egy pasi, le is lécel. Ehhez képest az élet úgy hozta, hogy 2 pasimmal is lefeküdtem az első randin. Az egyik kapcsolat 2 évig tartott, a másik 6 hónapig.
Utána lett egy kapcsolatom, ami eleve egy éjszakás kapcsolatnak indult. Na, ő lett a férjem! :D
Szóval én már nem hiszem, hogy ezen múlik. Akkor feküdj le a barátoddal, amikor úgy érzed, eljött az ideje.
a szeretetnek mi köze a szexhez?!azt hiszed aki megdug szeret is? nagyon gyorsan elterjed a híre h az első randin szexelsz fűvel-fával és mindneki nálad fog próbálkozni egyéjszakás kapcsolatra te meg meg sírhatsz a párnádba ha másnap lekoptatnak,és a hátad mögött lekváznak..
ha valaki vár 1hónapot a szexxel az biztos többet akar alkalmi duginál ha 2hét nuku szex után lelép,akkor csak dugni akart így ki tudod szűrni az ilyesmit.akkor feküdj le valakivel ha úgy érzed itt az ideje..a ronda csajokat is megdugják ha kapható akármire. attól hogy első nap lefekszel valakivel még nem leszel szebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!