Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis h én ilyet nem tudnék csinálni? Nyaraláson, vadidegen olasz pasikkal lefeküdni?
"Normalis h én ilyet nem tudnék csinálni?"
Ebben a mai elbaszott világban, nem.
De úgy alapjába véve persze, hogy normális, kár hogy sokan nem így gondolják.
omgomgomg
de b*szdmeg nagyon gáz, ásd el magad a magmáig, istenem..
ne itt várj már erősítést, ha egyedül nem jössz rá a válaszra
semmi kivetni való nincs abban ha valaki lefekszik egy (jujj) olasz pasival nyaraláson, és azzal sincs baj ha nem.
kivétel ha egy aidses csöves hímringyóról van szó. aki nem olasz hanem cigány.
oké akkoooor
Normalis h én ilyet nem tudnék csinálni? Nyaraláson, vadidegen olasz pasikkat megkéselni?
hallgatom a beszámolókat a baratnoimtol h ilyen jo volt, meg olyan jo. meg nézem a hullákat facebook-on, és nem tudom megérteni h én ilyet miért nem tudok csinalni.:(((
felmerült bennem, tényleg elgondolkodtam, hogy gáz-e..:SSS
szóval ez normális?:O
"omgomgomg
de b*szdmeg nagyon gáz, ásd el magad a magmáig, istenem.. "
Hát ezen nem tudom miért, nem szoktam ilyenek röhögni de ezen most szarrá röhögtem magam xD
Amúgy Haiylenek igaza van. Most minek kell ezt úgy nagy dobra verni. Aki lefekszik külföldiekkel tegye. Neked nem árt azzal semmit sem. Ha nem teszed meg te kérdező, hogy lefekszel külföldiekkel az sem baj, és nem is gáz, te ilyen vagy kész, nem kell ettől szarnak érezned magad mert nincs ebben semmi kivetnivaló.
Aki megteszi ,hogy külföldiekkel lefekszik az 1.azért jól válogassa meg, hogy kivel. 2. minek kell mindent olyan komolyan venni? legalább élvezi az életet ennyi.
Mindenki más, és másak az életfelfogások. Neked ez nem jó, neki az:D Na ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!