Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyi idő után "illik" lefeküdni a másikkal?
16 éves lány vagyok, a barátom 23 éves.
Igazából eddig 1-2. randin már lefeküdtem velük, de most szeretném, ha ez másabb lenne... Ha több lenne, mint egy egyhónapos kapcsolat.
Barátom bármeddig várna rám, ezt ki is jelentette. Kicsit régimódi, nála 1 hónapig tabu a szex.
A barátodat nem régimódinak mondanám, hanem sokkal érettebbnek mint téged.
Mikor illik először lefeküdni? Lehet az a 20-ik randi is, 16 évesen akkor sem illik.
Milyen véleményekre vagy kiváncsi? Arra, hogy majd valaki meggyőz arról, hogy igen rendes, aranyos kislány vagy? Hát ha jól értelmezem az eddigi válaszokokat mindenki egy kis k..-nak tart (velem együtt).
Meg lehet sértődni.
Nem sértődök meg, nem igazán érdekel, hogy ismeretlenek minek tartanak :)
Halvány fogalmatok sincs, hogy miért csináltam eddig ezt, és értelmezni sem tudtátok, amit leírtam.
Innentől nem az én bajom.
Hagyjad. Engem sem érdekel, téged se érdekeljen. Semmi közük az életemhez, fogalmuk sincs arról, hogy ki vagyok...
Tarthatnak k*rvának, nem igazán izgat - akik ismernek tudják, hogy több van bennem.. :)
Most mit oltjátok? Normális kérdést tett fel ami sztem a legtöbb lány fejében megfordul. Az meg h mennyi pasival volt az ő dolga nemhiszem h bárkinek is lenne egy csepnyi joga emiatt elítélni.
Sztem ha komolyan gondolod várj pár hónapot addig meg tervezzetek különféle progikat amikből kirajzolódik h áll a dolgokhoz meg milyen a viselkedése különféle helyzetekben.
Kit érdekel a római katolikus szöveged? Nőjj fel isten nem létezik csak az agyadban. Sztem is nagyon tartalmas csak 1 pasival lenni egész végig.
Nem értem minek olyan dolgot megtagadni magunktól ami alapjába véve benne van a természetünkbe, hogyha többel akkor többel mi akadályozza ezt meg? Talán belehal az ember? Ne röhögtess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!