Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyi idő után "illik" lefeküdni a másikkal?
16 éves lány vagyok, a barátom 23 éves.
Igazából eddig 1-2. randin már lefeküdtem velük, de most szeretném, ha ez másabb lenne... Ha több lenne, mint egy egyhónapos kapcsolat.
Barátom bármeddig várna rám, ezt ki is jelentette. Kicsit régimódi, nála 1 hónapig tabu a szex.
16 évesen azt írod a szexről, hogy "eddig".
Mégis mikor kezdted?
Hihetetlen, hogy a mai tinik 11-13 éves koruktól megállíthatatlanul elkezdenek riherongyokká válni.
Nos drágám, ha 16 évesen már ilyen tapasztalatod van, akkor az a fiú biztos sokra is tart téged...
Miért kell kiforgatni a szavaimat? 1 szóval sem mondtam, hogy akivel lefekszem, az szeret is!
De nem ez volt a kérdés. Véleményekre NEM vagyok kíváncsi.
A kérdező kommentje:
Csak nagyon szeretethiányos vagyok, emiatt ha rajtam múlna már az első randin lenne szex, hogy szépnek érezhessem magam...
Ezek szerint annyira csunya vagy,hogy orulsz ha valaki meghuz?
Ha meg nem vagy kivancsi velemenyekre,ne tegyel fel kerdest.
nem illik csak úgy lefeküdni a fiúkkal, édös lányom. majd a házasság után, a gyerek érdekében, na úgy majd illik.
b.meg ha eddig simán lefeküdtél a pasikkal, akik nem is feltétlenül szerettek, akkor minek kérdezel ilyet?
mindegyik a kérdésedhez kapcsolódik.
Feküdje le vele, mire vársz még, úgy is tudja hogy már rég nem vagy szűz. Ha szeret veled marad ha nem akkor jó voltál neki ürítésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!