Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb mennyi idő után "illik"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mennyi idő után "illik" lefeküdni a másikkal?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, a barátom 23 éves.

Igazából eddig 1-2. randin már lefeküdtem velük, de most szeretném, ha ez másabb lenne... Ha több lenne, mint egy egyhónapos kapcsolat.

Barátom bármeddig várna rám, ezt ki is jelentette. Kicsit régimódi, nála 1 hónapig tabu a szex.

2011. aug. 22. 20:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mikor fekszel le vele, de előtte érdemes lenne átgondolnod a szexualitásod, mert amiket írtál, az elég fura. Szeretethiányból jó, élvezetes szex nem lesz, anélkül meg megint csak bebukod a dolgot.
2011. aug. 22. 20:37
 12/32 anonim ***** válasza:
71%

16 évesen azt írod a szexről, hogy "eddig".

Mégis mikor kezdted?

Hihetetlen, hogy a mai tinik 11-13 éves koruktól megállíthatatlanul elkezdenek riherongyokká válni.

Nos drágám, ha 16 évesen már ilyen tapasztalatod van, akkor az a fiú biztos sokra is tart téged...

2011. aug. 22. 20:37
 13/32 A kérdező kommentje:

Miért kell kiforgatni a szavaimat? 1 szóval sem mondtam, hogy akivel lefekszem, az szeret is!

De nem ez volt a kérdés. Véleményekre NEM vagyok kíváncsi.

2011. aug. 22. 20:38
 14/32 anonim ***** válasza:
55%
Több tapasztalata lehet a kérdezőnek mint nekem most 21 évesen, vagy mint mikor én voltam 16, az akkori korosztálynak :))
2011. aug. 22. 20:40
 15/32 anonim ***** válasza:
Mindenki akkor szexeljen amikor úgy érzi. Szerintem ezt előre tervezni a legnagyobb hülyeség. Én már fél éve vagyok a barátommal, de még mindig nem ismerem teljesen ahhoz hogy lefeküdjek vele. Nekem fontos hogy teljesen bízzak benne és tudjam hogy igazán szeret. De ehhez sok idő kell, és ezzel ő is így van, tehát minden jó eddig. De ez csak én vagyok, mások másképp gondolják. Ha neked az 1. randin már jöhet a szex akkor csináld.
2011. aug. 22. 20:41
 16/32 anonim válasza:

A kérdező kommentje:

Csak nagyon szeretethiányos vagyok, emiatt ha rajtam múlna már az első randin lenne szex, hogy szépnek érezhessem magam...

Ezek szerint annyira csunya vagy,hogy orulsz ha valaki meghuz?

Ha meg nem vagy kivancsi velemenyekre,ne tegyel fel kerdest.

2011. aug. 22. 20:43
 17/32 A kérdező kommentje:
Majd válaszolok azokra a kommentekre, amik a kérdésemhez kapcsolódnak.
2011. aug. 22. 20:47
 18/32 anonim ***** válasza:

nem illik csak úgy lefeküdni a fiúkkal, édös lányom. majd a házasság után, a gyerek érdekében, na úgy majd illik.

b.meg ha eddig simán lefeküdtél a pasikkal, akik nem is feltétlenül szerettek, akkor minek kérdezel ilyet?

2011. aug. 22. 20:47
 19/32 anonim ***** válasza:
Kérdező! Már nincs ilyen,hogy illik nem illik,erre már tesznek az emberek.De minél tovább húzzátok ,annál jobb lesz.Szerintem 1 3-4 hetet simán várhattok.Addig is kicsit jobban megismeritek egymást.
2011. aug. 22. 20:48
 20/32 anonim ***** válasza:

mindegyik a kérdésedhez kapcsolódik.

Feküdje le vele, mire vársz még, úgy is tudja hogy már rég nem vagy szűz. Ha szeret veled marad ha nem akkor jó voltál neki ürítésre

2011. aug. 22. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!