Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne, ha megmondanám neki, hogy azért nem tudok lefeküdni vele, mert megvan a bajom?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdődött el köztünk egy barátság extrákkal kapcsolat. Megbeszéltük, hogy találkozunk, beülünk valahoa és utána átmennénk hozzá, eléggé egyértelművé téve, hogy nála mi lesz a program. Viszont megjött, és nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy inkább csak igyunk vmit...Mondjam meg őszintén, hogy miért vagy találjak vmi kifogást? Még csak két hete fut ez a dolog ezért vagyok kicsit zavarban emiatt. 22/L2018. márc. 1. 12:45
11/24 anonim válasza:
Szerintem szólj előre, lehet, hogy arcraejtésnek, meg "beetetésnek" érzékelné a részedről, tehát szerintem tudjon róla előre; ne csak mikor odaérsz; nehogy becsapva érezze magát; hogy ő jól rákészül, aztán nem lesz semmi. Lehet, hogy még valami italt is készített volna be nektek, meg esetleg gyertyafényt, meg valami zenét; meg mittomén. Szóval , hogy eleve ne készüljön úgy, hogy számít valamire, tehát énszerintem már előre tudjon róla.
12/24 A kérdező kommentje:
ma 13:03: Igen igen, ezért gondolkodtam, hogy megírom neki, mi a helyzet és rákérdeznék, hogy ettől függetlenül benne lenne-e egy csak italozásba.
2018. márc. 1. 13:06
13/24 anonim válasza:
Csatlakozom a két előzőhöz. Valahogy mondd meg neki, hogy az este most csak iszogatásról szólhat a helyzet miatt. Szerintem se csak ott mondd meg neki, hanem már előre.
15/24 anonim válasza:
Egy egyszeru dolgot elmondani egy pasinak.
Hogy tudjatok ezt ennyite tulragozni????
-szia
-szia
-ma nem jo, ne haragudj.
-miert?
-megjott.
-ja, ertem, semmi baj.
Kb ennyi lenne.
16/24 anonim válasza:
Mond el neki jó előre...ez nem világvége, nem igaz, hogy ezt nem lehet normálisan kommunikálni... mondjuk a barátság extrákkal dologról van egy " szép" véleményem, de az most nem ide tartozik.
17/24 Bence_ válasza:
"mert megvan a bajom?"
Egy nőnél ez olyan természetes mint a lélegzés.
18/24 anonim válasza:
Mondd meg neki szerintem. Ha neked nem baj és neki sem, akkor szexelhetek. Ha valamelyikőtöknek baj, akkor meg nyugodtan meg lehet kérdezni, hogy beülni attól még van-e kedve valahová, aztán majd mond rá valamit. Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani.
31/f
19/24 anonim válasza:
Annyira kiábrándító ez a "megvan a bajom" szöveg. Nagyon gyerekes viselkedés ezen rugózni, írd meg neki még a randi előtt hogy megjött, és hogy te így is szívesen találkoznál vele mert van ötleted, hogy hova máshová tudna még élvezni. Egy felnőtt nő.
20/24 anonim válasza:
Az a gáz, hogy valakivel össze tudsz feküdni, de ezt elmondani neki, hogy megvan, azt nem mered.
Azzal számolnék a helyedben, hogy ennek akkora a barátság része, hogy még iszogatás sem lesz aznap, ha nem lesz utána akció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!