Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudják elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják elfogadni a férfiak ha egy nő nem akarja hogy a férfi fizessen a randin?

Figyelt kérdés
Randira megyek szeretem a számlát felesben fizetni ha már van keresetem. Nekem sértené az önerzetem gyengének érezném magam ha a másik fél állna mindent. Ugyan így vagyok az ajándék vásárlással virággal csokival stb felelselgesnek tartom nem ettől lesz férfi valaki. Nekem nem kell hogy a férfi ajándékkal halmozzon el mert amit szeretnék magamnak azt úgy is megveszem. Miért baj ez? Férfi miért attól érzi magának férfinak ha ő állja a számlát? Nem gondolják azt hogy fordítva egy nőnek ez le alacsonyitó? Bók özönre se vágyom mert minek ? Felesleges. Aki elégedetlen önmagával az úgysem hiszi el a bókot , akinek meg van egy egészséges önbizalma annak teljesen mindegy hogy bókolnak-e vagy nem. Nem ezektől lesz valaki férfi . Ti mit gondoltok erről?

2018. márc. 1. 11:45
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Atyaúristenxddd
2018. márc. 4. 12:48
 52/55 anonim ***** válasza:
Azért nem tudják elfogadni, mert bár a legtöbb nő udvariasságból, és hogy ne látszódjon gyengének, felajánlja hogy fizeti a részét, de ha ezt nem utasítja el a férfi, és elfogadja, akkor "sóher bunkó disznó, még ennyire sem képes hogy meghívjon" és nem lesz több randi.
2018. márc. 4. 14:30
 53/55 A kérdező kommentje:
Soha nem mondanám egy férfira hogy azért sóder meg bunkó mert felesben akar fizetni. Sőt én annak csak örülnék
2018. márc. 4. 15:50
 54/55 A kérdező kommentje:
*sóher
2018. márc. 4. 15:51
 55/55 anonim ***** válasza:
A #53 de a legtöbb nő viszont igen, és nem lehet tudni hogy ki a kivétel egy ismerkedés közben.
2018. márc. 4. 16:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!