Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják elfogadni a férfiak ha egy nő nem akarja hogy a férfi fizessen a randin?
Férfiként ezt úgy látom, ha én hívlak meg egy randira és kezdeményezem hogy beüljünk adott helyre, akkor nekem kell tisztában lennem ennek anyagi vonzatával,mert a másik fél erre nem tud felkészülni. Ha a randi végén Te ragaszkodsz ahhoz, hogy ki akarod fizetni minden felmerült költségnek a felét, akkor nekem ez azt jelenti, hogy a randi nem jól sikerült és előreláthatólag többet már nem találkozunk. Ha hagyod, hogy kifizessem a számlát, de hozzáteszed, hogy legközelebb te akarsz fizetni, akkor egyrészt megnyugszom, mert lesz folytatás, másrészt jelzed felém, hogy értékeled a gesztust és nem utasítod vissza.
40F
Nem tudom hagyni hogy a férfi fizesse a számlát. Nem akarok kitartott nő lenni akinek a randijat fizetik. Nekem jól esik az ha felesben fizetünk .ugy érzem egyenlon felkent kezel engem ha felesben fizetünk és nem a férfi lesz a domináns én meg az alávetett hanem egyenlő felek
Rosszul vagyok a viragtol gyulolom mert egy felesleges gaz semmi értelme nincs nem tudok vele mit kezdeni.
Te nőnek érzed magad ilyenkor?Olvasd vissza, hogy miket írtál, szerintem a férfiak 99 %-a nem erről álmodik...
Mit kezdj a virággal?Pl. tedd vázába. :)
Minek hívjon meg?Talán mert ez egy gesztus a férfi részéről.Ezzel nem az önérzeted akarja megsérteni, csupán figyelmes.
Ne bókoljon?Akkor mi az istent csináljon az a szerencsétlen?
1.) Nem a férfiak, hanem azok a férfiak, akikkel te randizol.
2.) Ha a nők többsége ma is elvárja (...) ezt, akkor ne hibáztasd a férfiakat, amiért ezt tekintik természetesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!