Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják elfogadni a férfiak ha egy nő nem akarja hogy a férfi fizessen a randin?
Nem vagyok fiú
Főzök ha a férfi is főz nekem és nem várja el hogy kiszolgaljam állandóan. Nem cseléd vagyok sem házi rabszolga . Ha ő is főz nekem természetesen en is főzök neki. Ilyen egyszerű . De ne várja el hogy kiszolgalom.
Na jó, ez már olyan szinten provokálás szerintem, hogy nagyon.
Ilyen nincs a Földön.
Szeretek úgymond gyenge lenni, szeretem azt a fajta biztonságérzetet, azt a fajta törődést, amit kapok itthon.
De tény, nem vagyunk egyformák.
57 %-os vagyok
Nem férfi vagyok, hanem egy 34 éves nő, édesanya, társ.
Én csak arra értettem ezt a nő/nem nő dolgot, hogy a Kérdező semmit nem enged.Nem akar virágot, utálja is őket, nem akar bókot, neki megalázó ha meghívják, ajándékot ne kapjon stb.
Akkor vele hogy lehet törődni?
Rossz lehet neked kérdező, ha ilyen keményvonalas vagy. Ha a férfi ugyan ilyen minősítgető stílusban elmagyarázza, hogy mi a véleménye ezekről a dolgokról, akkor bizonyára azt gondolod, hogy ez vagy egy sértett lúzer vagy egy tahó, ha meg kedveskedni próbál neked, akkor feltételezed, hogy téged le akar dominálni, szerepbe kényszeríteni, megvásárolni, prostituálni stb. Ugye látod, hogy ha minden gesztust ilyen negatívan fogsz fel, akkor nem igazán fogsz tudni zöld ágra vergődni senkivel sem. Maradjunk a főzési példátoknál és a hozzáállásodnál...a párod már csinált neked kétszer vacsorát, te megbetegszel, így bár te lennél a soros, nem tudod viszonozni és mivel most te lennél a soros, a párod leszarja, úgy áll hozzád, hogy dögölj éhen vagy szakítsd meg magad, mert most te jössz. Ez volna annak a megnyilvánulása, hogy szeretnek téged/fontos vagy valakinek ? Tényleg lazíthatnál és kezelhetnéd ezeket a dolgokat rugalmasabban.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!