Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják elfogadni a férfiak ha egy nő nem akarja hogy a férfi fizessen a randin?
De most komolyan, ne hozzon virágot, ne hívjon meg egy italra, ne mondja, hogy szép vagy, akkor mit csináljon? Vágjon hátba és vigyen focimeccsre?
Ha mindent meg tudsz magadnak is tenni, akkor minek randizol?
Ezzel csak az a baj, hogy a férfi nem azért fizet, mert le akar alacsonyítani, csupán szeretne neked kedveskedni. Nem tudom, ez miért baj. Neked még sosem esett jól meghívni akár a barátaidat egy fagyira vagy egy kávéra?
Jobb esetben a bókokat sem azért mondja valaki, mert be akar vágódni, és végképp nem azért, mert férfinak érzi magát tőle. Csupán megdicséri azt, ami szép.
Neked mik az elvárásaid a kapcsolatban, ha sem a bókokat, sem az ajándékokat nem fogadod el? Csak mert gondolom, ennyi erővel ne is tegyen neked szívességet, mert azzal lealacsonyít. Ne érintsen meg, mert teljesen mindegy, hogy megérint-e, és ne legyen minőségi együtt töltött idő, mert minek. Mi a szeretetnyelved?
22/N
Nem azért randizom hogy a másik fel fizessen mindent. Nem szorulok rá. Megalázó lenne nekem ha a férfi fizetne. Utalom a virágot mert felesleges gaz nem tudok vele mit kezdeni. Azért mert nő vagyok sehol nincs előírva hogy nekem már pedig érzelgősnek gyengednek kell lennem. Nem alakot az lenni
Pláne nem azért vagyok valakivel hogy ajándékot vegyen bokoljon . Igen akar meccset is nézek vele vagy egy jó film szórakozás.
Akkor neked nehéz kedveskedni akárhogy is.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!