Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívott, de azóta nem keres?
Most mi van?
Ha nincs probléma akkor generálunk egyet?
Mégis mikor hívott el? Mióta nem beszélgettek? Keresd te, és kész.
#1 Írta, hogy azóta kereste már, de a srác így sem kért konkrét randit, nem beszéltek meg időpontot vagy helyszínt.
Én hagynám a helyedben...most rajta lenne a sor, hogy keressen.
Kb 2 hete hívott el, másfél hete kerestem, azóta nem beszélünk.
Mi ez "ha nincs probléma, akkor generálunk egyet" szöveg? Egy szóval nem említettem, hogy ez probléma. Én csak mások véleményére vagyok kíváncsi ebben a témában.
Figy kislány, ha nem tudsz minden infóval telve kiírni egy rendes kérdést, akkor ne háborodj fel, ha ilyen szöveget kapsz: "Ha nincs probléma akkor generálunk egyet? "
Honnan a p..csából kellett volna tudnom, hogy mennyi idő telt el a két egyeztetés beszélgetés között? Ha tudom, kislány, akkor nem írtam volna.. kapise????
Ideböfögsz egy se eleje, se vége szöveget és azt várod, hogy mi mondjuk meg a tutit.
Egyébként miért is vagy mások véleményére kíváncsi? Mert olyan buta vagy, hogy magadtól nem jössz rá, ha valaki nem keres téged másfél hete, akkor van még valami remény? Nőj már fel! Mindenkinek arra van ideje, amire szakít.
Nem kell ahhoz Einsteinnek lenni, hogy rájöjj, hogy ha valaki nem keres téged másfél hétig, akkor nem is voltál neki eléggé fontos.
Ilyen egyszerű.
Nem írom bele, mióta nem beszéltünk, és "problémát generálok" - semmi köze nincsen egymáshoz. Az első a történet pontosítása, a második pedig egy alaptalan feltételezés.
Nem tudhattad. Ezt meg lehet normálisan kérdezni. Én teljesen normálisan válaszoltam, amire te már felháborodva válaszoltál. Tehát már a második olyan dolgot "generáltad", amin vissza lehet támadni.
A sztorinak van eleje, és van vége. Az eleje: egy közös ismerősünk régóta szeretne összehozni (pontosítok: nagyjából fél éve). A vége: kerestem, beszélgettünk, és azóta nem beszélgetünk.
Lehet, hogy ha valaki nem keres másfél hétig, annak nem vagyok elég fontos, mivel szinte egyáltalán nem ismerjük egymást, akkor hogyan is gondolhatnánk, hogy mennyire fontos a másik? Én azért vagyok kíváncsi mások véleményére, hogy más tapasztalattal rendelkező emberek hogyan látnak egy ilyen szituációt. Az én feltételezésem is az volt, hogy nem akar komoly dolgot tőlem. Viszont. A TAPASZTALATaim alapján ha valaki nem keres másfél hétig, az nem feltétlen jelenti azt, hogy nem érdeklem. Ennyire nem vagyok buta - csak te vontál le, megint csak egy rossz és alaptalan következtetést. Volt már, hogy egy pasi 3 év után keresett fel, mert félt a visszautasítástól, volt olyan, hogy egy egyéjszakás kaland után valaki 2-3 hónap múlva akart egy újabb találkozót összehozni. Így, ahogy ez a legutóbbi "esetem" is történt - az egyéjszakás után felhívott, hogy találkozzunk. Nem gondoltam, hogy komolyan gondolja. 3 hónap múlva megint keresett, hogy rendbe tette az életét, szeretne tényleg randizni velem, 2 évig voltunk együtt.
Szóval igenis véleményekre vagyok kíváncsi. És ez számomra nem feltétlen egy probléma, bőven megvagyok a srác nélkül is, de ez nem zárja ki azt, hogy feltegyek itt egy kérdést róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!