Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy a srác randira vagy baráti találkozóra hívott?
Figyelt kérdés
Találkoztunk egyszer, azóta beszélgettünk, és most megkérdezte, hogy van-e kedvem összefutni vele valamikor. Az első találkozás nem randi volt, de jól éreztük magunkat. Nekem szimpatikus a srác, de a találkozás során nem adta jelét, hogy bejövök neki, ezért mi van, ha csak barátként tekint rám? Gáz lenne rákérdezni? 22L, 24F2017. ápr. 30. 22:24
3/7 anonim válasza:
"Az első találkozás nem randi volt" De az volt ;) Ha mást nem hívott,csak téged, akkor az viszonylag kevés eséllyel puszta baráti találkozó..
4/7 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok van. :) Nekem ez nem volt egyértelmű, mert semmi jelét nem láttam, hogy vonzónak talál, és csak semleges dolgokról beszélgettünk.
2017. ápr. 30. 22:35
5/7 Krukutyán Levente válasza:
Mert lehet ne adj isten meg akar ismerni, mint embert először. Amint jön a komoly szándék, akkor már mindenki a jobb arcát mutogatja, ami megtévesztő. Ezért jobb előbb "barátkozni" általában.
6/7 anonim válasza:
Jézusom. Ez komoly kérdés? :D:D Az első is randi volt. Szerintem azért "nem adta tudtodra tetszését" az első találkozón mert azt hitte már tudtodra adta az elhívással, te viszont nem jeleztél neki semmit gondolom. Szingli fiúk nem barátkoznak szingli lányokkal :)
7/7 A kérdező kommentje:
Az első találkozás tényleg nem randi volt, egy koncertre mentünk együtt, mert mindkettőnket érdekelt. A második találkozás tényleg kiderült, hogy randi, és most ismét szeretne találkozni. :D
2017. máj. 7. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!