Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti elmentek találkozóra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elmentek találkozóra olyan sráccal, aki nem jön be nektek?

Figyelt kérdés

16 éves korosztály érdekelne, de mindenki segítségét köszönöm.

16/f

2017. febr. 28. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Én adnák neki azért egy esélyt.Persze ha nem jönne be nem szivatnám.

15/L

2017. febr. 28. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szívatni nem akarnám ha nem jön be, randira nem mennék el vele, de mint barátok szívesen találkoznék vele.

19/l

2017. febr. 28. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Haveri/baráti találkozóra persze. Még úgy is hogy nem tisztázruk mi van köztünk.

Ha konkrétan randizni hívna akkor nem ,mert nem szeretném hitegetni. Szeretek korrekt lenni.

2017. febr. 28. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Én elmennék, már volt rá példa. Arra is, hogy utána megmondtam neki, hogy nem lehet semmi és arra is, hogy annak ellenére, hogy külsőleg nem teljesen jött be amúgy annyira szimpi volt, hogy adtam neki esélyt és hát most egyre jobban tetszik a külseje is... Ha fordítva van, a belsője nem szimpi akkor is lehet elmennék, hátha ha jobban megismerem változik a véleményem. Ha se külsőleg se belsőleg nem jön be nem mennék el mert saját magamat is csak átverném és őt is ha azt mondanám van esély
2017. márc. 1. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
barátként igen. ha tudom, hogy többet akar, vagy olyan helyre hív amiből látszik a szándék, akkor nem:) 16l
2017. márc. 1. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Barátként persze!!!:)

16l

2017. márc. 27. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Elmennék, hadd kapjon egy esélyt. Hátha pont akkor tetszik meg.
2017. ápr. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!