Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hívjam el egy ismerősöm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el egy ismerősöm találkozóra?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek életem első ilyen eseményére készülnék!

Milyen helyre, mikor, mit mondjak indoknak, hogyan hívjam el, mit csináljak?

Én 16 f ő 15 l

2017. febr. 22. 15:26
 1/4 anonim válasza:
Hat eloszor is beszeltetek mar? Amugy ha tomegbe van( tobb lannyal beszelget), akkor menj oda, hivd felre , vagy vard meg mig egyedul lesz. Ha kettesbe vagytok kerdezd meg hogy raer-e valamikor, elmehetnetek vacsorazni, moziba, vagy valami. Vagy esetleg menj oda hozza viraggal, egy csokival es ugy kerdezd meg!:)
2017. febr. 22. 15:31
 2/4 anonim válasza:
Én nem mennék virággal meg csokival. Hívd el kajálni, úgy legalább beszélni is tudtok. Aztán még sétálni is tudtok. Indok nem kell, úgyis tudni fogja h milyen okból hívod. Majd írj hogy sikerült :)
2017. febr. 22. 15:52
 3/4 HorusS ***** válasza:

Én se sűrűn álítanák oda csokival meg virágal...

Egyszerűen kérdezd meg példáúl hogy nincs kedve e találkozni és be ülni ide vagy oda és beszélgettek amikről a fiatalok szoktak :)

2017. febr. 22. 18:14
 4/4 A kérdező kommentje:
5 éve ismerjük egymást
2017. márc. 22. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!