Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira hívott, de nem merek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívott, de nem merek elmenni!?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok

Megismertem egy pasit a neten.így a beszélgetés alatt kiderült hogy tetszünk egymásnak

De 1 éve egyedül vagyok, és nem merek találkozni vele

Ahogy szóba jön a randi, igent mondok, majd a randi előtt 1 órával bepánikolok és lemondom.

Nem tudom mitől félek.

16 évesen volt egy barátom, akkor még suliba jártam, és a barátnőim lökdöstek szó szerint oda a pasihoz mert nem mertem találkozni vele

Nagyon parázok

Mit mondok neki?

Zavarba leszek éd elfogok pirulni ,nagyon félek hogy így soha nem lesz senkim!!

Kérlek segítsetek!

18L

2017. dec. 10. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most mit vársz tőlünk? Lökdössünk be egy furgonba, és vigyünk el a megbeszélt helyre? Zavarban leszel, aztán majd feloldódsz. Nem kell ezt túlbonyolítani.
2017. dec. 10. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ne itt pls...ez nem felnőtt probléma, hanem gyerek. Itt nem fogod megkapni a normális választ, mert nem vagy elég érett hozzá, hogy megfogadd.

Kérdezd a tiniket, akik majd mondanak neked valami butaságot, te pedig elfogadod, mert a szintjükön vagy.

Btw: Menj el, nincs veszíteni valód. Szervezzétek olyan helyre, ahol vannak még emberek. Így attól sem kell tartanod, hogy egy perverz lenne a randitársad.

3/7 anonim ***** válasza:
24%
Pedig neked nőként abszolút nincs miért izgulnod, csak élvezned kell a programot. A pasi valószínűleg sokkal jobban izgul nálad, mert le kell nyűgöznie téged és emiatt valószínűleg elég nagy rajta a nyomás. Csak sodródj az árral és talán egy szerelem lesz a jutalmad.
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes vagy. Mit keresel a felnőtt kategóriában?
2017. dec. 10. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Akkor egy gyáva félős kisnyuszi vagy. Nem baj az, ha ismerjük a gyengeségeinket és a negatív tulajdonságainkat, mert akkor tudunk rajtuk változtatni.

Örök életedre félni akarsz? Nézz szembe a félelmeiddel!!!

Ne a félelmeid irányítsanak téged, hanem irányítsd te őket!

Mégis, mi történik akkor, ha nem sikerül a randi? Semmi. Jön a következő.

Minden kezdet nehéz, ahogy szokták mondani.

Ne félj, légy laza, nyugi. :)

2017. dec. 10. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elötte próbáljátok ki h videóhivásoztok vagy telefonon beszélgettek utánna könyebb lesz már a randi :)
2017. dec. 10. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Próba szerencse fogd fel lazàn ne parázz rà persze én is totàl bevoltam paràzva de velem nem foglalkoztak hogy tetszettem akkor az iskola menőjének hanem az volt a cél hogy más is megszerezze .Ebből a szempontbol jo esélyed lehet hogy ösdzejöttök .:)
2017. dec. 11. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!