Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívott, de nem merek elmenni!?
18 éves lány vagyok
Megismertem egy pasit a neten.így a beszélgetés alatt kiderült hogy tetszünk egymásnak
De 1 éve egyedül vagyok, és nem merek találkozni vele
Ahogy szóba jön a randi, igent mondok, majd a randi előtt 1 órával bepánikolok és lemondom.
Nem tudom mitől félek.
16 évesen volt egy barátom, akkor még suliba jártam, és a barátnőim lökdöstek szó szerint oda a pasihoz mert nem mertem találkozni vele
Nagyon parázok
Mit mondok neki?
Zavarba leszek éd elfogok pirulni ,nagyon félek hogy így soha nem lesz senkim!!
Kérlek segítsetek!
18L
Ezt ne itt pls...ez nem felnőtt probléma, hanem gyerek. Itt nem fogod megkapni a normális választ, mert nem vagy elég érett hozzá, hogy megfogadd.
Kérdezd a tiniket, akik majd mondanak neked valami butaságot, te pedig elfogadod, mert a szintjükön vagy.
Btw: Menj el, nincs veszíteni valód. Szervezzétek olyan helyre, ahol vannak még emberek. Így attól sem kell tartanod, hogy egy perverz lenne a randitársad.
Akkor egy gyáva félős kisnyuszi vagy. Nem baj az, ha ismerjük a gyengeségeinket és a negatív tulajdonságainkat, mert akkor tudunk rajtuk változtatni.
Örök életedre félni akarsz? Nézz szembe a félelmeiddel!!!
Ne a félelmeid irányítsanak téged, hanem irányítsd te őket!
Mégis, mi történik akkor, ha nem sikerül a randi? Semmi. Jön a következő.
Minden kezdet nehéz, ahogy szokták mondani.
Ne félj, légy laza, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!