Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy elmenni a randira (első alkalmak egyike), hogy a lány megmondja előre fixen hogy csak 1-2-3 órát maradhat?
Már néhányszor előfordult korábban is, hogy egy lány mondta a randi előtt, hogy nem maradhat, amedig akar, mert más dolga van utána. Ez nagyon zavaró.
Főleg mert már olyanok is voltak, hogy egészen közel kerültünk ahhoz, hogy megcsókoljuk egymást, de akkor pár perccel előtte szólt, hogy idő van, mennie kell.
Egyszerűen így nem lehet tervezni és az intimitás kialakulására is kisebb az esély. Az ilyen fix idős randikon nagyon ritka hogy megtörténjen az első csók, szex meg pláne nem lehet.
És egy randi csak akkor lehet jó vagy sikeres, ha smároltok vagy szexeltek?
Érdekes hozzáállás...
én sem szánok első talira (mert h az első nekem nem randi) max 2 órát
ez alatt pontosan fel tudjuk mérni h kellünk e egymásnak
természetesen ha rendben van és van esély következőre akkor arra már nem csak 2 órát szánok
1:
És ezt hányszor próbáltad egyáltalán? Általában én is komoly kapcsolatokra utazom, de mindig próbálkozom már a legelső randin is a csókkal és lehetőleg 5-6 randin belül a szexszel.
Képzeld a legtöbb lány vevő az első randis csókra. Eddig minden későbbi barátnőmmel csókolóztam az első randin. Volt akivel több évig voltam együtt.
2:
Igen. Ha nyilván mindent megteszek érte mellette (nem csak úgy várom a semmiből a csókot), akkor elég sokat mond a kettőnk közti viszonyról, hogy már csókolózunk-e valamikor egy 3-4-5 órás randi folyamán.
Ahogy mondtam, eddig minden tartós barátnőmmel (a 18 éves korom feletti időkben) az első randin csókolóztam.
3:
Amikor sodródni akartam, akkor sikertelen voltam. Nem igazán vagyok az a spontán ember, persze nem is mindenben ütemterv szerint élem az életem. De nem az a spontán jófej srác vagyok a csoportból, hanem inkább az a visszafogottabb.
4:
Hááát... Az az igazság, hogy akkor inkább mondom egy lánynak mostantól, hogy nem akarok vele találkozni addig, amíg nincs lehetőség arra, hogy addig maradjon ameddig ő szeretne, ne pedig addig amíg más dolga el nem szólítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!