Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Milyen legyen egy első randi?
Figyelt kérdés
15-20 éves lányok, nektek milyen az "ideális" randi? Hova mennétek el szívesen a fiúval, mi férne bele az első randiba, mennyi időt töltenétek vele? Úgy, ha nem ismeritek egymást rég óta, hanem friss teljesen maga az ismeretség is. Fiúk ti hova vinnétek el a lányt aki tetszik nektek?2015. júl. 4. 19:01
1/6 anonim válasza:
A megjelölt korosztály kimeryti tini kategóriát (és abban is meglehetősen tág).
2/6 anonim válasza:
Ha friss az ismeretség, akkor a randi legfontosabb célja, hogy minél jobban megismerjük egymást. Ezért pl. a mozi és hasonló jellegű programok szerintem nem annyira jók. Én mondjuk szeretek nagyon beszélgetni, így élveznék szinte bármilyen programot, ha az a cél úgyis, hogy egymásról többet tudjunk meg. Egy hangulatos kávézó, különlegesebb étkezde (nem feltétlenül kell étterembe vinni a lányt nyilván:D), egy séta egy szép parkban, fagyizás stb.
20L
3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: akkor leszűkítem: 16-18 korosztály.
2. válaszoló: köszi a választ! parkba, vagy hasonló helyen sétálgatni, esetleg borozgatni?
2015. júl. 4. 19:09
4/6 anonim válasza:
Elvinném kapna egy tölcsér fagyit, max 2-3 gombócot nehogy túlzásba vigye és elhízzon a lelkem, aztán elvinném egy játszótérre, ott hintapalintáznánk, majd hazafelé virágot keresnénk az úton, majd kapna egy lufit és aztán ennyi.-
5/6 anonim válasza:
15-17 éves lányokkal mikor randiztam, bárba akartak menni.
17 feletti lánnyal már lehet egyéb helyekre is menni. Sétálni, fagyizni, étterembe stb.
6/6 anonim válasza:
Ami nekem ideális lenne: Valamilyen múzeum vagy galéria, aztán egy jó hosszú séta sok beszélgetéssel (közben esetleg egy fagyi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!