Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első találkozónál, ha a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozónál, ha a két fél majdnem 300 km-re lakik egymástól, akkor hogy szokott lenni a randi?

Figyelt kérdés

Első pár randinál még nem szeretnék együtt alvást, hiszen nem is ismerjük egymást, és lehet hogy nem is fog kialakulni kapcsolat köztünk.

Viszont az utazás nagyon hosszú, nem tudom illik-e úgy tervezni,hogy csak pár órát legyünk együtt?

2015. júl. 3. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Elég abból pár óra, lehet, 5 perc múlva valamelyik fél már menekülne.

Nyilvános helyre szervezném a randit, fene sem tudja, de messziről jött ember azt mond, amit akar.

2015. júl. 3. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha bízol benne akkor feltétlenül aludj nála,de külön ágyban.

Írj privátot ha szeretnél beszélgetni,nekem is vannak ilyen kételyeim.

2015. júl. 3. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Párom és köztem 200 km van, nálunk Budapest van a középúton, így a randink mindig Pesten van.

Ha a lakóhelyetek közt van egy megközelíthető köztes város, akkor legyen ott a tali! Így mind a ketten utaztok és félúton meg találkoztok. :)

Mi is csak kb. 7-8 órát vagyunk együtt egy-egy talikor, de azt tartalmasan eltöltjük. :)

2015. júl. 3. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert a külön ágy mire biztosíték? Egy idegen emberrel, idegen környezetben? Semmire.
2015. júl. 3. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a csaj nem ad neked valami természetfelettien jó szexélményt, akkor ez a buli számodra egy deficites és nagyon rossz befektetés. Bár én lennék ilyen vakmerő. :D De ha a haszon/megtérülés nincs arányban a befektetett idővel/pénzel/energiával,akkor természetesen ez tárgytalan és hülyeség.
2015. júl. 3. 21:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó válaszoló,én a lány vagyok. :)

2015. júl. 3. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
a barátom és én is pont ennyire lakunk egymástól mint ti.. hát nálunk az volt a helyzet,hogy találkozás előtt már vagy 3 hónapja nap mint nap beszéltünk neten+ néha kameráztunk is szóval ő jött el hozzám (elvégre a fiú az udvarló) pár napig itt volt és nálam aludt, a szobámban de külön ágyon.. pár órára nem érdemes szerintem max úgy ha panzióba megy/mész és egy nap pár órát vagytok együtt.. mondjuk 3 napig legalább ezzel a távolsággal..közben mondjuk lehet várost nézni alternatív elfoglaltságképp és akkor nem kidobott pénz
2015. júl. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!