Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-26 éves lányok, titeket mennyire zavar, ha kicsit nagyzolok az első randikon?
Nem szoktam nagyokat hazudni. Olyanokról mesélek, amiket valóban átéltem, csak egy-két +eseményt hozzáteszem, próbálom igazítani a "mesémet" a partner ízlésébez, és az erkölcsi mércéjéhez. Igazából finomítgatom a már meglévő sztorikat.
Ha nem hazudok sokat, és nem feltűnő annyira, de azért érzitek, hogy szar van a palacsintában, attól még komolyan tudtok venni?
Nem tudnálak komolyan venni.
Az ember vagy őszinte, vagy nem. Kettő között nincs út, és valószinüleg második randi sem lenne.
Ne már kérdező,itt röhögök percek óta :D
/szar van a palacsintában/
de látom csak én veszem észre az ilyeneket :O
mindegy engem nem zavarna,amíg "hihető" a dolog,bár magamban azért jókat szórakoznék a nagyzolásaidon,te állat :P
Már az első ilyenednél betudnálak egy "hazug kis gyökérnek" (bocsi). :) Második randi meg fix, hogy nem lenne. Abszolút nem vennélek komolyan, és az csapódna le bennem, hogy nem érsz túl sokat, mert csak menőzni akarsz, hogy nagyobbnak tűnj a szememben meg majd jól ágyba vihess, és hogy nem érek még annyit se, hogy őszinte legyél velem. Ergo, mindenképp negatív lenne, szóval én a helyedben nem tennék ilyesmit.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!