Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha az első randin előkerül egy kis alkohol?
Helyzettől függ. Padon nem iszogatnék, főleg, hogy büntetik is :D
De nyáron, jó időben, egy hangulatos teraszon vagy kerthelyiségben jól esne egy rosé fröccs vagy egy sör.
Télen ha beülünk valahova beszélgetni, akkor inkább teára, forrócsokira vágynék. De is változó. Napközben biztos nem vágynék alkoholra, de ha este találkozunk, akkor lehet.
De én azt javaslom, hogy ne akarj randin feltétlenül iváshoz ragaszkodni, sok mindent lehet még csinálni.
Neeeee!
Télen a városban forraltborozni és sétálgatni okés vagy egy normális, igényes, kávézóba be/kiülni forraltborozni(ha maradunk az alkoholnál) okés, de egy padon fényes nappal elég hervasztó.:/
ahogy előttem írták az úgy szerintem elfogadható.
bár most az jutott eszembe,hogy mi lenne ha randin is azt csinálnánk mint a haverokkal:kiülni egy parkba 2üveg vodkával,aztán megpróbálni hazatalálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!