Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi netes ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi netes ismerkedés után, jó gátlásoldónak az alkohol?

Figyelt kérdés
Amúgy nem szoktam inni, de nagyon feszélyez egy engem a fiúk,férfiak társasága, főleg ha még be is jön az illető.(Szűz vagyok.) Egyelőre elméleti a kérdés. 18L

2014. jan. 4. 00:10
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
29%
A fiú ne igyon sokat, mert nehéz lesz megkeményedni!
2014. jan. 4. 00:10
 2/43 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ne igyál.. Próbálj valami mást (ne ital, ne drog legyen) :)
2014. jan. 4. 00:11
 3/43 anonim ***** válasza:
30%
"Elméletileg" meg leszel dugva. :)
2014. jan. 4. 00:13
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

netes ismerkedés után először legyen egy józan randitok, ahol személyesen beszélgettek!

miért ne láthatná rajtad, hogy zavarban vagy?

azt minden pasi imádja ha látja egy lányon hogy zavarba van miatta :D

2014. jan. 4. 00:14
 5/43 anonim ***** válasza:
57%
Csak annyit igyál, hogy emlékezz valamennyire az eseményekre, mert vacak dolog ha nem emlékszel milyen volt az első szex :(
 6/43 A kérdező kommentje:

(az "egy nem kell a kérdésbe)

egyes: Szűz vagyok és első randi lesz. Ha bepróbálkozik, koppan.

kettes: Akkor mit csináljak? Antialkohoista vagyok, de más nem jut eszembe, izgulós vagyok nagyon.

7/43 anonim ***** válasza:
100%
minek írtad le hogy szűz vagy, csak úgy kíváncsiságból kérdezem
 8/43 anonim ***** válasza:

inkább mond el neki hogy ez neked szokatlan helyzet és ilyenkor kell egy kis idő hogy megnyugodj

de ne igyál!

9/43 anonim ***** válasza:
Inkább menj el úszni, vagy sportolni valamit. Attól lefáradsz és jobb kedved lesz, ami magabiztosabbá tesz. az italra véletlenül se gondolj! Őt is beszéld le róla, mert eltompítja az agyát és csak egy dologra fog -még erősebben- koncentrálni.
2014. jan. 4. 00:16
 10/43 Paulik Áron ***** válasza:
100%

Inkább vízipipa... Bár ha pl vacsoráztok akkor egy pohár bor az menő és nem is állsz be tőle.

Szóval már ismerkedtek a neten, de még nem hívott randizni... ;) De az igazi gátlásoldó, ha valami olyasmit csináltok randi címszó alatt, ami lefoglal és nincs időd idegelni, pl. falmászás vagy karaokeparty. Feltéve hogy te választasz randihelyszínt :D Ha meg moziba mentek, bár ezt első randira nem ajánlom, utána jól ki lehet elemezni a filmet, és el is felejted hogy ideges voltál.

2014. jan. 4. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!