Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi netes ismerkedés után, jó gátlásoldónak az alkohol?
Figyelt kérdés
Amúgy nem szoktam inni, de nagyon feszélyez egy engem a fiúk,férfiak társasága, főleg ha még be is jön az illető.(Szűz vagyok.) Egyelőre elméleti a kérdés. 18L2014. jan. 4. 00:10
31/43 A kérdező kommentje:
Ha neked az számít emberismeretnek, hogy a pasik csak a szexre hajtanak, azt én is tudom.
2014. jan. 4. 01:34
32/43 A kérdező kommentje:
Emberek! Sose gondoltam volna, hogy igazatok lesz, de az lett. Szerencsére még neten kiderült, hogy turpisság van a dologban, már én is tudom, hogy csak a korom, meg a fotóim tetszettek neki. Egy teljes napnyi chateléd kellett, mire rájöttem, hogy el kell higyjem, amit írtatok. Nem lesz randi.
2014. jan. 4. 23:38
33/43 anonim válasza:
A lényeg, hogy tanultál belőle valamit és most már jobban nyitva tartod a szemed :)
35/43 anonim válasza:
Mi van akkor, ha én nem csak a szexre hajtok pasiként? Biztos nehéz elhinni, de így van..
36/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ez ugyanaz a srác-e, mint akiről a kérdés szólt, de kb. azóta beszélgetek egy sokkal idősebb pasival, és most úgy néz ki, 2 hónap múlva, március elején talizunk először. Elvileg egy szobában alszunk, a csókot már megígértem.
Azóta sem változott a helyzet, nem tudok jobb megoldást az ivásnál. már 19L
2014. dec. 23. 09:58
37/43 anonim válasza:
Te még sosem randiztál ezelőtt, kérdező?
38/43 anonim válasza:
Csak mert a 36. hozzászólásodban 4 olyan tényezőt találtam, ami önmagában is ezt igazolja.
39/43 anonim válasza:
* melyek önmagukban is ezt igazolják
40/43 A kérdező kommentje:
Nem, még nem.
2014. dec. 23. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!