Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi netes ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi netes ismerkedés után, jó gátlásoldónak az alkohol?

Figyelt kérdés
Amúgy nem szoktam inni, de nagyon feszélyez egy engem a fiúk,férfiak társasága, főleg ha még be is jön az illető.(Szűz vagyok.) Egyelőre elméleti a kérdés. 18L

2014. jan. 4. 00:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Simán add magad. Nem árt, ha mondod, hogy feszélyez a

találkozás, hisz nem ismered személyesen. Ha nem csak

puncivadász, akkor meg fog érteni, és tenni fog azért,

hogy jól érezd magad :)

Találkoztam már én is olyan nővel, akit neten kereszül

ismertem meg, és állítólag teljesen olyan volt, mintha

már rég ismertük volna egymást :)

2014. jan. 4. 00:18
 12/43 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy filmet nézünk. Azért írtam le, hogy értsétek, hogy milyen szinten/miért vagyok gátlásos + hogy ez nem az a szituáció, ahol action várható.
2014. jan. 4. 00:19
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem várható action?? :) Jó vicc :) Ne alapozz arra hogy "nem várható" :)
2014. jan. 4. 00:20
 14/43 A kérdező kommentje:
Nem látom be, miért lenne az vonzó, hogy valaki tiszta frászban/zavarban van, és esetleg még bénázik is hozzá.
2014. jan. 4. 00:23
 15/43 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy gumi legyen nálad.
2014. jan. 4. 00:25
 16/43 anonim ***** válasza:
Filmnézés hol? :)
2014. jan. 4. 00:26
 17/43 A kérdező kommentje:

Legyen nálam? Csak nem fog megerőszakolni, én meg azért korainak tartanám pár nap chatelés után.

Nem tudom pontosan, lehet, hogy itthon nézzük.

2014. jan. 4. 00:29
 18/43 anonim ***** válasza:

14.

Én se.

2014. jan. 4. 00:32
 19/43 anonim ***** válasza:

pedig az otthoni filmnézés az csak ürügy a szexre. ráadásul csak beszélgetés volt idáig neten. hülye vagy ha nem nyilvános helyen találkozol vele.

az izgulásra ne igyál. az izgalom jó.

2014. jan. 4. 00:38
 20/43 A kérdező kommentje:

Jó,jó a részletek még nincsenek kidolgozva. Csak abból gondoltam, hogy nem a moziban, mert mondta, hogy végig ölelni akar ott meg úgy el vannak választva a székek, mint a huzat.

ez most tényleg úgy hangzott, mintha át akarna baszni, de amúgy lehet találka se lesz belőle, nem tudom, mégcsak ma beszéltünk másodszor, csak már többször feljött bennem ez a kérdés.

2014. jan. 4. 00:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!