Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi netes ismerkedés után, jó gátlásoldónak az alkohol?
Ma beszéltetek másodszor, hozzád hívod... Ezek olyan
részletek, hogy késznek veszi az akciót. A másik pedig,
hogy nyilvános helyen. Első randin nem kell végig ölel-
getni..ez tévhit. Ismerjétek megy egymást élőben is,
lehet totál nem fog bejönni, amit akkor produkál, és
azért egy közterületről hamarabb lehet tiplizni :)
ez tényleg úgy hangzik!
a kezedet foghatja közben. mozi előtt-után ölelgethet.
otthoni ölelgetés: seggfogdosás, benyúlás, csók, ujjazás, mell ruha alatt megfog. így csináljuk.
30+F
Jaja, ne lény ennyire naív kislány!
(Itt most a srác ellen szurkolok, de ha én lennék a srác, én is megpróbálnálak megdönteni :D )
Hú, mennyi komment. Csak eltértünk a témától. Azért köszi, hogy csak engem féltetek (vagy csak azért, mert féltek, hogy eggyel több Lehetek terhes? kérdés lesz gyakorin??). Asszem akkor mégis majd valami nyilvános helyre szervezem. Az az igazság, hogy jó messze lakik, szóval ha lelépek, akkor majd aztán unatkozhat a városbanxD
Nem fixáltuk le a randit, csak írta, hogy szívesen nézne velem filmet és közben végig ölelne.:)(Ezt azután írta, hogy tisztáztuk, hogy nem vagyok köteles smárolni vele. De aranyos, meg minden.) Csak mert páran félreértették.
"tisztáztuk, hogy nem vagyok köteles smárolni vele."
Te menthetetlen kategória vagy... Feladom. Bízok benne minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!