Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi netes ismerkedés után, jó gátlásoldónak az alkohol?
Figyelt kérdés
Amúgy nem szoktam inni, de nagyon feszélyez egy engem a fiúk,férfiak társasága, főleg ha még be is jön az illető.(Szűz vagyok.) Egyelőre elméleti a kérdés. 18L2014. jan. 4. 00:10
41/43 anonim válasza:
Ha esetleg azon kapnád magad, hogy folyton közbejön neked valami, ami miatt kénytelen vagy lemondani a talit, kérlek szólj.
32/F/ számtalan netes randi túlélője
42/43 anonim válasza:
"most úgy néz ki, 2 hónap múlva, március elején talizunk először. Elvileg egy szobában alszunk, a csókot már megígértem."
És márciusig mit csináltok? Miről beszélgettek így teljesen ismeretlenül még két hónapig? Miért kell egyből szobát megbeszélni az első találka helyéül? Még soha nem találkoztál vele, de egy ágyba akarsz vele feküdni? Annyira naiv vagy, hogy már sajnállak.
43/43 anonim válasza:
"A csókot már megígértem"
Ennek nem spontán kéne bekövetkeznie?
Mármint mi romantikus van abban hogy találkoztok és a srác azt mondja hogy már pedig te megígérted nekem hogy smárolunk azt lekap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!