Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, hogy célszerű minél igénytelenebbül, rondán elmenni randira, mert aki így is megszeret az aztán igazán szeret?

Figyelt kérdés
Direkt, igénytelenül, rondán mennél randira, egy olyan lánnyal akit neten megismertem. Ha így is megszeret akkor biztos hogy engem szeret és nem a külsőmet.
2015. okt. 7. 22:52
1 2
 1/13 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Ezt a baromságot. Majd biztos érdekli a személyiséged ha olyan büdös vagy, h melletted se tud ülni.
2015. okt. 7. 22:54
 2/13 opened paradise ***** válasza:
100%
Szerintem kíméld meg magadtól...
2015. okt. 7. 22:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, higiéniára adnék azért, csak a külsőmre nem, előnytelen ruha, kócos haj, borosta stb.
2015. okt. 7. 22:56
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

Engem kifejezetten sértene.

Nem vagyok se plázapitsa, se divatribi, de azért egy alap legyen, hiszen ezzel jelzed a hölgynek, hogy szimpatikusnak tartod, hogy MEGTISZTELED azzal, hogy normális formádat hozod.

Ráér később megtudni, hogy egy ótvar konyhamalac vagy, aki debrecenivel törli a mustárfoltot a trikójáról.

2015. okt. 7. 22:57
 5/13 opened paradise ***** válasza:

"debrecenivel törli a mustárfoltot a trikójáról"

Imádnám! :D

A kócos haj és a borosta miért is az?????

2015. okt. 7. 22:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Facepalm
2015. okt. 7. 23:03
 7/13 anonim ***** válasza:

Feltételezed a másikról, hogy úgy megy oda, hogy készül a randira. Ha valaki igénytelenül jelenne meg, úgy gondolnám, hogy ez a legjobb amit nyújtani tud, és hogy ennél csak rosszabbra számítsak a mindennapokban... nem túl kecsegtető és meglehetősen udvariatlan.

Amúgy akkora adonisz vagy, hogy a megjelenéseddel leveszel valakit a lábáról? :D Ha igen, akkor úgyis mindegy mit viselsz... bár fent említett okokból mégse.

2015. okt. 7. 23:04
 8/13 anonim ***** válasza:

sehogy se jössz ki jól.

ha azért mész így, hogy így is tetszened kell neki, ha szeret, akkor rosszindulatú vagy. mert azt feltételezed, hogy ha normálisan nézel ki, akkor csak a külsőd érdekli.

ha csak szimplán igénytelen vagy, nem érdekel hogy nézel ki, az kissé érdektelenségre utal, hogy most minek nézz ki normálisan, csak randizol vele. na meg kissé tiszteletlen.

főleg hogy ő valószínűleg csinosan, szépen akar megjelenni előtted, mert szimpatikus vagy neki és tetszeni akar neked...

amúgy akkor már csináld rendesen a dolgot, és ne fürödj, ne moss fogat, szakadt ruhában és zsíros hajjal menj el.

2015. okt. 7. 23:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem, ez egyszerűen tiszteletlenség a másikkal szemben.

21/L

2015. okt. 7. 23:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki... ha összejön a dolog, akkor a nő is megnyugodhat, hogy összeköltözés után nyugodtan járhat otthon zsíros-lenőtt hajjal, kinyúlt melegítőben és hízhat 30 kilót, úgyis szeretni fogod, hiszen a belső értékek a fontosak!

Amit te nyújtasz, azt várhatod el a másiktól is, amennyit beleteszel a kapcsolatba, azt kapod vissza.

2015. okt. 8. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!