Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, hogy célszerű minél igénytelenebbül, rondán elmenni randira, mert aki így is megszeret az aztán igazán szeret?
Figyelt kérdés
Direkt, igénytelenül, rondán mennél randira, egy olyan lánnyal akit neten megismertem. Ha így is megszeret akkor biztos hogy engem szeret és nem a külsőmet.2015. okt. 7. 22:52
11/13 anonim válasza:
Nézd: ha alapvetően igénytelen és ronda vagy, akkor nagyon szép tőled, hogy nem akarsz zsákbamacskát árulni, és már az első randin megmutatod, mennyit lehet elvárni tőled. Viszont ha amúgy igényes és jóképű vagy, és csak az első randira akarsz lealjasodni, akkor csak szimplán hülye vagy.
12/13 anonim válasza:
előnytelen ruha - ez nálad mit jelent?
kócos haj - neked nem lenne zavaró, hogy összevissza áll a frizurád? (bár nem tudom, mekkora hajad van)
borosta - ez ha történetesen jól áll az arcodhoz, még akár vonzó is lehet
13/13 anonim válasza:
Én nőként annak örülnék, ha látnám az igyekezetet, hogy a randin valaki csak az én kedvemért, h nekem tetsszen, a legjobbat próbálta magából kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!