Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, hogyan ismerkedjem olyan pasikkal akik érdekesek, izgalmasak lehetnek számomra, de én magam introvertált vagyok és még egy randira sem merek elmenni? 25/L
Neked találták ki az internetet, de ha randira sem fogsz elmenni, akkor úgy nehéz.
Pár levélváltás, és hajnalig tartó chatelés után azért mégsem költözhet egyből hozzád, akkor sem, ha úgy érzed jól megismertétek egymást.
Valamennyire neked is ki kell lépned a komfortzónádból.
Van 1 jóhírem, gyors válaszom van: sehogy!
A második hírem már se nem jó, se nem segít: szedd össze magad!
Ez egy nehéz kör lesz, de hátha kapható vagy rá.
A sült galamb tudod, senkinek se...
Ne legyél ennyire önmarcangoló.
Ha előtte beszélgettek, és szimpatikus a srác, mond meg neki, hogy bejön neked, még a neten. Élőben, ha nem rohansz el, és lehetőséget adsz neki, hogy hozzád érjen, megöleljen vagy megcsókoljon, akkor majd felengedsz, mert a nehezén túl leszel. Ezeket a lépéseket a pasinak kell megtenni, csak ne zárkózz el.
Volt már pasid?
te nem introvertált vagy, hanem gyáva.
ha introvertált lennél, akkor nem azért nem randiznál mert félsz, hanem azért, mert magasról teszel az egészre
Kelet-Mo.??
Akkor nem sokat kell utaznom, így Te vagy az Én párom, de csak ha tényleg lány vagy és egy komoly kapcsit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!