Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes eset, de mit lehet tenni, ha a másik fél abszolút zárkózott típus?
Én magam introvertált vagyok, szóval ismerem a fajtámat, tudom, hogy nincs ő sem elragadtatva attól, ha valaki új belép az életébe példának okáért. Nekünk nem lételemünk a társasági élet, a sok barát, csajozás, pasizás, viszont baromi nehéz így közel kerülni a másikhoz, ha szökőévben egyszer megtetszik valaki. Már beszéltünk amúgy, régebben nagyon sokat, most túl ritkán, és ez rossz.
Nem is eljárós, a suliba és a boltba megy, most viszont lesz egy rendezvény, amire el akarom hívni, közös érdeklődés ugye. ^^ Szerintetek hogy lehetne rávenni, hogy engem közel engedjen magához?
19/L
Én is ilyen vagyok, de igazából lövésem nincs, hogy mi lenne a jó recept egy hozzám hasonlóhoz.
Próbáld éreztetni vele, hogy élvezed a társaságát, esetleg beszélgess vele, de azért lehetőleg ne hozd kínos helyzetbe, mert akkor hamar behúzhatja a féket.
4. Félreérted. Ez egy hasonlat volt.
Maga a srác RÁVEVÉSE arra, hogy eljöjjön valahova olyan nehéz, mint egy kemény matekfeladat.
Ő amúgy tudja a matekot. xD Jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!