Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes eset, de mit lehet tenni, ha a másik fél abszolút zárkózott típus?
Én magam introvertált vagyok, szóval ismerem a fajtámat, tudom, hogy nincs ő sem elragadtatva attól, ha valaki új belép az életébe példának okáért. Nekünk nem lételemünk a társasági élet, a sok barát, csajozás, pasizás, viszont baromi nehéz így közel kerülni a másikhoz, ha szökőévben egyszer megtetszik valaki. Már beszéltünk amúgy, régebben nagyon sokat, most túl ritkán, és ez rossz.
Nem is eljárós, a suliba és a boltba megy, most viszont lesz egy rendezvény, amire el akarom hívni, közös érdeklődés ugye. ^^ Szerintetek hogy lehetne rávenni, hogy engem közel engedjen magához?
19/L
Magamból kiindulva, idő, idő, idő, minél több együtt eltöltött idő, csak így lehet közel kerülni.
Tényleg sehova máshova nem jár, semmi nem érdekli ilyen módon?
Ha zárkózott, introvertált, ne menjetek olyan helyre, ahol sokan vannak (eleinte ne). Kimozdulhattok kettesben is, mondjuk sétálni, kutyát sétáltatni, könyvesboltba, kiállításra, múzeumba, olyan helyre, ahol találtok közös témát (csak van ilyen, nem? :D )
Amúgy az introvertált emberek is arra vágynak, hogy megnyílhassanak, szóval nem reménytelen a feladat... csak ők sérültek életük korábbi szakaszában, ezért nehezen bíznak meg másokban, és az önbizalmuk sem okés. Na, lényeg a lényeg, hogy kiépüljön a bizalom kettőtök közt, akkor megy majd minden, mint a... szóval megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!