Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira hívott egy vezető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívott egy vezető beosztású férfi, hogy ne frusztráljon, hogy kult. Közfoglalkoztatott vagyok?

Figyelt kérdés

Van "másfél" diplomám, de nincs a környéken megfelelő munkahely, csak itt tudtam elhelyezkedni.

Randira hívott egy barátnőm férjének ismerőse, róla sajnos megtudtam, hogy vezető beosztásban dolgozik egy nagyvállalatnál.

Ez teljesen frusztrálttá tett.

Hogy lépjek túl rajta?

( visszaolvasva kamunak tűnik, de tényleg nem az..)

2017. jan. 19. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
De az!
2017. jan. 19. 21:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Tényleg nem az.
2017. jan. 19. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Magad buktatod le magad édesistenem. :D
2017. jan. 19. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi a baj ezzel?
2017. jan. 19. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 Én sejtettem anélkül is hogy kamu de hogy odaírta hogy nem, ezzel már biztos voltam benne!
2017. jan. 19. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom. Miért frusztrál? Elhívottt randizni, láthatóan őt nem érdekli a dolog akkor téged miért igen?
2017. jan. 19. 21:42
 7/11 A kérdező kommentje:

6:

Az zavar, hogy úgy tűnik, a sokévnyi tanulással nem vittem kb. semmire.

Az előző munkahelyemen elég jó pozícióban voltam én is, de rájöttem, képtelen vagyok karrieristaként csak előre törtetni. Pl. nem tudtam a beosztottjaimmal kellően szigorú lenni ( vagyis, annyira szigorú, mint ahogy a főnökség szerette volna)

Nem megy nekem ez a másokat letaposó mentalitás.

Ez az adott helyzetben nem vet túl jó fényt rám.

2017. jan. 19. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kell ezen problemaznod.
2017. jan. 19. 22:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok.

"hogy ne frusztráljon"

Úgy, hogy jöjj rá hogy a férfiakat sokkal kevésbé érdekli a nő státusza, karrierje, végzettsége, fizetése, mint a nőket a férfiakban. (És ezt mindenféle bántás, lenézés nélkül mondom, ugyanis a két nem nem egyforma)

Minket sokkal inkább érdekel a nő kinézete (hogy tetszen nekünk) és mellette olyan belső tulajdonságok, mint hogy törődő, gondoskodó, kedves, aranyos, házias.

Pénzügyi diplomával dolgozom pénzintézetben, de "valamiért" előbb jönnék össze (tartósan is) a fiatal, csinos, kedves asszisztensnővel, mint a karrierista, kicsit belsőre már férfias középvezetőnővel.

Értsd meg hogy a férfiakat nem pont ugyanaz érdekli a nőkben általában, mint a nőket a férfiakban általában

2017. jan. 20. 01:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem azért hivott randira, hogy ne frusztráljon, hanem azért, meg meg akar dugni...akarom mondani ismerni.
2017. jan. 20. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!