Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira hívott egy vezető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívott egy vezető beosztású férfi, hogy ne frusztráljon, hogy kult. Közfoglalkoztatott vagyok?

Figyelt kérdés

Van "másfél" diplomám, de nincs a környéken megfelelő munkahely, csak itt tudtam elhelyezkedni.

Randira hívott egy barátnőm férjének ismerőse, róla sajnos megtudtam, hogy vezető beosztásban dolgozik egy nagyvállalatnál.

Ez teljesen frusztrálttá tett.

Hogy lépjek túl rajta?

( visszaolvasva kamunak tűnik, de tényleg nem az..)

2017. jan. 19. 21:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
"Vezető beosztású" mert tudod az ilyen pozíciók általában a szerencse és a jó időben jó helyen lenni dolognak tudhatók be, ezt nekem egy nagyon nagy vezető beosztásban lévő férfi mondta, az ilyenekben akik ezt belátják nagyon nagy emberiség van és nem azt nézi mit dolgozol és tudja azt milyen rögös út vezet egy ilyen pozícióhoz, ha nem az a fajta vagy aki mindenkin keresztül gázol, ugyhogy egyáltalán ne légy frusztrált és valószínű nem egy karrierista nőre van szüksége.
2017. jan. 20. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!