Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek? Újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Újra randira hívott, többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel még annó 2 éve a T*inderen ismerkedtem meg, szimpatikus volt, ezért elmentem vele találkozni. Azt azért megjegyezném, hogy ő volt az egyetlen akivel randizni mentem a T*inderről, nem vagyok könnyűvérű, és csak poénból használtam az applikációt.

Szóval találkoztunk összesen kb 2-3x, csak nyílvános helyen, és elcsattant egy-két csók.

Közben beszélgettünk sms-ben, facebookon stb. Nekem tök szimpi volt a srác, kicsit rámenős is volt, ami tetszett, és szeretett volna járni velem, és mivel szimpi volt, ezért igent mondtam(neten történt a beszélgetés). Igen ám, csak akkor én még szűz voltam, ezt ő is tudta, és kb ahogy mondtam neki hogy akkor járjunk, kijelentette hogy inkább mégsem, mert hogy szűz vagyok, meg érettségiznem is kellett abban az évben és nem akar megbántani, meg gondolom várni sem akart a szexszel stb. és kb ennyi volt az egész, letörölte magát facebookrol is, teljesen eltűnt.

Kicsit bánkódtam miatta 1-2 hetet, utána teljesen elmúlt.

És most a nyáron megint felbukkant, bejelölt facebookon, írt is, hogy találkozzunk, meg jött egyszer a munkahelyemre ahol a nyáron pincérkedtem. A melóhelyemen beszélgettem vele amennyit tudtam, nem sokat, de a többi randira hívását mind elutasítottam, mivel annó 2 éve valószínűleg csak játszadozni próbált velem.

Aztán egy hónapig megint nem keresett, és most megint hívott találkozni.

Az az igazság hogy még mindig talán szimpatikus, de nem tudom hogy most mik a szándékai. A mostani randi hívására azt mondtam neki, hogy még gondolkozom rajta. Szerintetek mit tegyek?

2017. okt. 9. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Hát ha te "csak poénból használtad az applikációt", akkor lehet, ő most poénból hívogat téged :)
2017. okt. 9. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelj ha ennyire kitartóan próbàlkozik adj neki egy esélyt és ha megint csak játtszadozik veled akkor lekoptatod.
2017. okt. 9. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Egyépként sztem nem gondolta anno komolyan veled sztem de lehetséges hogy idővel vàltoztak az érzései iràntad .
2017. okt. 9. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van.

VAgy tényleg úgy gondolja, hogy érdekes vagy számára, szeretne megismerni, vagy nem jött össze neki senki más, és maradtál B tervnek. Azért vegyük számításba, hogy 2x már eltűnt, aztán felbukkant újra, lehet ez is-az is.

Szerintem az lenne a legtisztább,ha rákérdeznél, h mégis mik a szándékai, komoly kapcsolatban gondolkodik v futó kalandban.

2017. okt. 9. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Aki engem egyszer visszautasított, annak nem adnék még egy esélyt. Nem vagyok egy nagy önérzetes, beképzelt nő, de ez azért rosszul esne.
2017. okt. 9. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem adnék neki még egy esélyt. Kétszer felszívódott, most ismét megjelent, tehát egyből tudok következtetni, hogy vagy csak játszik velem, szimpla unatkozásból, vagy jó vagyok másodiknak, mert senkivel sem jött össze egészen addig. De ezt te tudod.
2017. okt. 9. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Tud játszani a gyerek, és te szépen be is kajálod. :D Nem adnék neki esélyt és törölném FB-ről is.
2017. okt. 10. 02:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt még lehet megírnám neki, hogy játszadozzon a kis himbilimbijével, ne velem.
2017. okt. 10. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!