Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívott egy fiatal 17 éves srác! Most mit csináljak?
23 éves vagyok. Eddig mindig idősebb férfiakkal jártam és sosem gondoltam volna, hogy ez valaha változni fog.
A minap flörtölni kezdett velem egy srác egy egyetemi buli alkalmával. Fiatalnak nézett ki ugyan, de 19-20 évesnek néztem, azt hittem már ide jár az egyetemre, de nem, csak belógott. Mivel tudtam, hogy ebből nem lesz komoly, így én is flörtöltem. Az egésznek a vége az lett, hogy smsekkel halmoz el, és mindig randit kér. Tényleg nagyon szimpatikus, de nem hiszem hogy fel tudnék rá nézni, hisz még gyerek.
Nagyon koravén egyébként, teljesen más mint a vele egykorúak.
Nekem meg még a 23 éves gyerek ;p Csinálsz amit akarsz és ha te már nagy, okos felnőtt vagy, akkor tájékoztatod a döntésedről.
30/f
Bezzeg fordítva (23 éves fiú - 17 éves lány) sokkal természetesebbnek veszik az emberek!
Ha szimpatikus, akkor én a helyedben elmennék a randira, de te döntesz.
Igen, mert sosem hallani olyan esetet, hogy gimisek belógnak egyetemista-fősulis bulikra.....
valaki írta üzibe, hogy szerinte én vagyok az éretlen, mert én nem tudom mit akarok, ő viszont tudja. Igaza van! Tényleg nem tudom... Köszi a válaszokat! :)
Azért, mert randizni akar veled, még nem lesz érett...ki írt ekkora baromságot? A 6 éves gyerek is tudni szokta, hogy mikor akar játszani, akkor ő most érett, mert tudja, hogy mit akar? :D
Én 20 vagyok, de akkor sem tudnék 17 évessel bármi komolyat elképzelni. Még nem forott ki a személyisége, nincsenek tapasztalatai, nem bulizta ki magát...nem lenne hosszú életű a dolog, max szexkapcsolatot tudnék elképzelni :D
Tehát, idősebbnek nézted, belementél a flörtölésbe, koravénnek tartod... de nem akarsz vele randizni, mert gyerek, hiszen csak 17 éves.
Van egy jó hírem! Tökéletesen összepasszoltok, mivel még te is csak egy gyerek vagy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!