Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira hívott egy fiatal 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívott egy fiatal 17 éves srác! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Eddig mindig idősebb férfiakkal jártam és sosem gondoltam volna, hogy ez valaha változni fog.

A minap flörtölni kezdett velem egy srác egy egyetemi buli alkalmával. Fiatalnak nézett ki ugyan, de 19-20 évesnek néztem, azt hittem már ide jár az egyetemre, de nem, csak belógott. Mivel tudtam, hogy ebből nem lesz komoly, így én is flörtöltem. Az egésznek a vége az lett, hogy smsekkel halmoz el, és mindig randit kér. Tényleg nagyon szimpatikus, de nem hiszem hogy fel tudnék rá nézni, hisz még gyerek.

Nagyon koravén egyébként, teljesen más mint a vele egykorúak.

2017. márc. 22. 14:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%

23 éves vagyok,a barátom meg 17,és képzeld,nem gyerek már,sokkal érettebb mint sok idősebb pasi. Nem bántam meg,hogy összejöttem vele,ha nem adsz neki egy esélyt soha nem tudod meg,hogy milyen lenne vele együtt lenni és lehet,hogy valami jót szalasztassz el.

23/L

2017. márc. 22. 16:02
 12/20 anonim ***** válasza:
5%
Kamu^ Biztos BMW-je van...:)
2017. márc. 22. 16:18
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó egy jó nagy kamu :D:D:D:D
 14/20 anonim ***** válasza:
8%
Bocs, utolsó előttire gondoltam :D
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem van kora vén ismerősöm lány az igaz de az abban mutatkozik meg hogy vki ilyen hogy hamar meg kellett tanulnia önàllosodni tehàt a szülőkre nem igazán tàmaszkodhatott sztem pasiban is lehet ilyen !Sztem inkàbb ismerd meg és majd làtod hogy merre alakul a kapcsolatotok lehet hogy megmaradtok jó baràtnak és szàmithattok egymásra nem kell itt a para!
2017. márc. 22. 17:01
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha komoly kapcsolatot keresek, akkor nem mennek bele( fo indok; a kora miatt, lehet a kesobbiekben radobben, hogy meg nem dugott eleg csajjal...stb)

A meg csak szexet , akkor igen.

2017. márc. 22. 20:59
 17/20 anonim ***** válasza:
41%

Én 18 évesen jöttem össze egy 17 éves fiúval, úgy gondoltam, hogy 1 év egyáltalán nem számít. De számított. A lányok amúgy is gyorsabban érnek, a fiúk meg később, ez tény. Szóval én a helyedben elutasítanám, de ez én vagyok. Lehet, hogy nektek működni fog, ezt mi nem fogjuk tudni megmondani.

26L

2017. márc. 23. 13:32
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

#17: Nem, ez nem tény, csak félig. A nők biológiailag érnek korábban és tini korban minimálisan értelmileg is. A felett, csak egy elterjedt tévhit. Nem véletlen pl. hogy több huszonéves cégalapító és start uppos férfi.

Attól, hogy rengeteg nő hangoztatja, hogy ő 10-20 évvel idősebb pasikkal jön össze, mert ők érettek, nem lesznek a fiatalabb srácok éretlenek. Maximum, az ilyen csajok egyrészt képtelenek felfogni, hogy konkrétan az egzisztenciát akarják, másrészt, bénák a saját korosztályukban normálisan ismerkedni.

2017. márc. 23. 13:41
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 azért ne keverjük a szezont a fazonnal, érzelmileg érettnek lenni mást jelent, mint szellemileg. A cégalapítás és egy jó párkapcsolat fenntartása 2 erősen különböző dolog...sok férfit ismerek, aki mögött (vagy előtt) komoly karrier áll, mégis érzelmi analfabéták (persze vannak olyanok is, akiknek mindkét dolog jól működik, meg olyanok is, akiknek egyik sem).
2017. márc. 23. 13:54
 20/20 anonim ***** válasza:

#19: Nem keverem a szezont a fazonnal, csak hoztam egy érvet az állításom mellé. Rengeteg szektorban a cégalapításhoz kell egy jól kiépített kapcsolati háló. Ilyen pedig azoknak van, akik érzelmileg fejlettebbek.

Én pedig pár kivételtől eltekintve, csak olyan huszonéves nőket ismerek, akik megragadtak érzelmileg egy tini szintjén.

2017. márc. 25. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!