Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes társkeresés, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresés, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 22 éves lány vagyok. Sajnos eléggé félénk vagyok és szégyellős, nem nagyon voltak eddig kapcsolataim, nem is tudok flörtölni. (Nem vagyok szép, és szégyellem!)

Ezért gondoltam, hogy regisztrálok egy ilyen helyre! Megy is a dolog, már felvettem mns-re szimpi srácokat! De valahogy nem tudom, hogy juthatnék velük egyről a kettőre. Mert beszélgetünk, meg minden de szerintem találkozni is kéne! Én nem merek rákérdezni (hülyeség?) mert attól tartok talán megkerestek iwiw-en (ritka nevem van) és azt gondolták hogy csúnya vagyok és nem éri meg!

Vagy hogy működik ez?

Azokra lennék kiváncsi akik már találkoztak így valakivel! Mennyi idő után, meg hogy jutottatok el oda, hogy találkoztok?

2010. jún. 6. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha a srác akar többet, vagy komolyabbat, akkor úgyis fel fogja hozni a talit... de azt ne várd el, h 1 nap után már a randevúval hozakodjon elö... ehhez idő kell.:))
2010. jún. 6. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát találkozz velük egy előre megbeszélt időpontban és

helyen :D

2010. jún. 6. 17:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor várjam meg, hogy ha bejövök neki akkor majd biztos el fog hívni?
2010. jún. 6. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
ha bejössz neki, igen. senki nem az interneten akar kialakitani kapcsolatokat.:DD
2010. jún. 6. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Az internetes társkeresés nagy előnye a valamilyen szintű anonimitás, még akkor is, ha tudja a neved, és tudja, hogy hogy nézel ki. A kinézetet ott kompenzálhatod a személyiségeddel, csak beszélgess vele mindennapos témákról, de ne nyomulj rá. Nekem ez bejött, mert sok barátnőm volt már internetről, és semelyik se úgy, hogy én akartam tőlük valamit, csak társaságot kerestem. Idővel ők hozták fel a dolgot.

A külsővel kapcsolatban: Nincsen csúnya ember, csak igénytelen. Nem azt mondom ezzel, hogy nem fürdessz eleget, stb., hanem adj magadra. Mindig van magadon mit szépíteni, ez olyan mint a fénysebesség. A 100%ot nem fogod elérni, de közelebb viszont kerülhetsz hozzá. Tegyük fel, kinyomsz egy pattanást, máris valamennyivel jobban nézel ki (persze miután teljesen elmúlik).

Természetesen vannak alapvetően csúnya emberek, de ha megvannak a normális emberi jellemzőid, úgy értem emberi fejszerkezeted stb. van akkor könnyen van esélyed magadból szépet csinálni. Persze aki alapvetően csúnya, annak is vannak megoldások, de azok már időigényesebbek és drágábbak. Ha az alakoddal van gondod, azon például könnyen tudsz segíteni, de mindehhez akaraterő kell.

2010. jún. 6. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, a szépség relativ...
2010. jún. 7. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vagyok: Persze, pont mint minden az életben. A szépség nem a másokkal szembeni megfelelésről szól, hanem a saját magad által elképzelt maximumról amit kihozhatsz magadból. A lényeg az, hogy saját magad tartsd szépnek. Természetesen vannak átlagos normák is, amelyet a média sulykol belénk, és egy úgymond média által szépnek titulált lányt minden fiú elfogadna egy estére (természetesen az bunkó paraszt aki ezt amellett tenné meg, hogy jár valakivel).
2010. jún. 7. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem először fejleszd egy kicsit az önbizalmad, és utána kezdj el ismerkedni. Nem hiszem, hogy olyan probléma lenne a külsőddel, amin nem lehet javítani. Már úgy értem, akár hiszed, akár nem, de az ilyen apróságok, hogy fodrász, kozmetika, új ruhák stb. is csodákat tudnak tenni. Vagy ha az alakoddal nem vagy elégedett, azon is lehet azért segíteni. Nem okoskodni akarok, hiszen nem ismerlek, csak saját tapasztalatból beszélek.

Szóval ha ez megvan, és sikerült feltunningolni az önbizalmad, akkor hajrá!

Azért meséltem el mindezt, mert velem is volt olyan, hogy társkeresőn ismerkedtem, levelezgettem is egy elég értelmes sráccal, aztán találkoztunk (láttam róla előtte képet, különösebben nem tetszett, de úgy gondoltam, biztos csak nem fotogén, meg hát rólam is készültek már béna fotók, holott nincs gondom a külsőmmel). És élőben tényleg nem volt valami vonzó, de azt hiszem, a legtaszítóbb az volt benne, hogy SÜTÖTT RÓLA, hogy mennyire nincs önbizalma. Na ez az, ami igazán taszító, nem az állítólagos előnytelen külső.

Szóval azt javaslom neked, kedves kérdésíró, hogy először építsd az önbizalmad, és meglásd, utána nem lesz gondod azzal, hogy ha találkozni kell majd a jelentkezőkkel.

Minden jót!

25/L

2010. jún. 13. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!