Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt a 3-ik randi és kaptam a "jelölttől" egy 40-50 ezer ft értékben ékszert. Szerintetek is tulzás?
#8: Nem, ez nem így van. 40-50 ezer forint nekem sem összeg, mégsem vennék a harmadik randira ilyet senkinek. De még a tizedikre sem. Ha már együtt vagyunk egy kis ideje, és névnapja van, oké.
Ez nem pénz, hanem társadalmi normák kérdése.
#21 ez emberfüggő, semmi köze a társadalmi normákhoz. Ez csak egy ékszer, egy ajándék, nem kell mindenkinél minden rosszat belelátni. Lehet, hogy fél nap alatt kereste meg az árát, akkor még fura is lenne neki, ha valami jelképes apróságot venne csak. Persze nem biztos, hogy nekem van igazam, csak csodálkozom ezen a sok előítélet én, aminek nem mindig van alapja.
#23-as, előítéletektől függetlenül, a legtöbb nőben az ilyen húzás ellenérzést kelt.
Lehet, hogy nincs mögötte semmiféle "elvárás", teljesen jó szívből adja valaki, de tudod, a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve... :)
Ha Te valakinek ilyen ajándékot adsz úgy, hogy nem is ismered, megfordulhat a fejében, hogy meg akarod vásárolni (honnan tudná a harmadik randin, hogy nem így van?), ami azonban fontosabb, a másikban TUDAT ALATT az formálódik, hogy tartozik neked, ez az érzés pedig meglehetősen vonzalomgyilkos - ennek a tükrében a társadalmi normák, előítéletek kérdése és a többi efféle dolog mondhatni másodlagos. :)
Okés, a páromnak sem tétel 30 ezer, mert 80x annyit keres, de ha nekem harmadik randin ilyen összeben ad ékszert, akkor szerintem ott lett volna a vége.
A karkötő, amit hozott - és sajnos máig nem kaptam vissza a javításból - volt 2000 ft maximum.
#8 és #23 vagyok. Nő vagyok, nem férfi :)
Kaptam már hasonló értékben ékszert ajándékba, bár kicsit később, mint harmadik randi, de kapcsolat még nem volt. Nem akartam konkrétan leírni, azért írtam csak általánosságban, hogy nem kell mindig mindenben a lehetséges, de valójában nem is létező rosszat meglátni.
Szóval egyik randin én is kaptam nagy összegű ékszert ajándékba, és nem láttam bele semmi olyat, ami valójában nem volt ott. Annak vettem ami, egy kedves gesztus, az adás öröme, a szeretetének, vonzalmának kifejezése. Semmit nem várt el cserébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!